For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

2013: Újabb kiemelkedő sikerekkel teli év

2013. december. 27. 09:13 Vállalati hírek
Hűtőtér kivitelezése 2013
Hűtőtér kivitelezése 2013

Az év utolsó napjaiban összegeztük a cég idei éves teljesítményét és azt a konklúziót vontuk le, hogy a 2013-as gazdasági évben a Hűtőépítő Kft kiemelkedően jól teljesített. A cég az eddigi ütemnek megfelelően növekedett és az idén ismét megduplázta árbevételét a 2012-es évhez viszonyítva.

A tények azt mutatják, hogy a minőségi megbízható munkavégzésnek magyarországi viszonylatban még mindig megvan a megfelelő piaca, amit cégünk megfelelően kiaknázott. A számok tükrében vizsgálva az idei gazdasági évben beépítettük több, mint 15.000 m2 szendvicspanelt, több száz kW teljesítményű hűtő- és légtechnikai berendezést, valamint több, mint 20.000 méternyi tömítőanyagot használtunk el. A saját gyártású IglooDoors hűtőtéri ajtóink legyártott darabszáma is a duplájára növekedett, köszönhetően a belföldi és a külföldi vevőinknek.

Számos gyártó és beszállító partnerünk felé megdupláztuk a forgalmunkat, ezáltal jobb feltételekkel indulhatunk neki a 2014-es évnek. Idén ismét piacvezető és professzionális cégeknek végeztünk referencia értékű kivitelezéseket társaságunk jó hírét keltvén. A teljesség igénye nélkül kiemelünk néhány olyan idei munkát, amelyre joggal büszkék lehetünk:

Vevői visszacsatolások alapján továbbra is számíthatunk komoly megrendelés állományra, hiszen társaságunk munkavégzésével – és a jól szervezett professzionális szerelőgárdával – megrendelőink maradéktalanul meg vannak elégedve. Társaságunk 2014-ben – a piac bővítés érdekében – kiállítóként ismét részt vesz a Chillventa szakmai vásáron Nürnbergben.

Köszönjük az idei évet dolgozóinknak, vevőinknek, partnereinknek, valamint társvállalkozóinknak és nem utolsó sorban beszállítóinknak is! Ezúton kívánunk sikerekben gazdag, örömteli új esztendőt!

Tisztatér kivitelezése 2013
Tisztatér kivitelezése 2013