For international markets we are offering the following two product ranges

Izoláló helyiségek

Izoláló helyiségek

Az izoláló rendszerek innovatív megoldást jelentenek a biológiai szennyeződések elszigetelésére a kutatási, gyógyszeripari és egészségügyi szektorokban. A rendszer a Flexwall tisztatér továbbfejlesztése, amelyet úgy terveztek, hogy a helyszíni összeszerelés speciális eszköz vagy szakértő személyzet nélkül is könnyen kivitelezhető legyen.

Az izoláló helyiség egyenlő elemekből áll, amelyek száma addig növelhető, ameddig az alapterület eléri a kívánt méretet. Az összeszerelés olyan helyiségekben is lehetséges, amelyek a hagyományos tisztatéri szerkezetek számára nem hozzáférhetők. A készlet lehetővé teszi a szét- és összeszerelést, valamint a mozgatást is, melyek a rendszer önálló funkcióját segítik elő.

Az izoláló helyiség speciális megoldást kínál a biológiai tisztaterek körében. Moduláris, összeszerelhető és méretre szabható tér az épület felépítése, térelosztása, belső és külső menekülő útvonalai kombinációjával készül. Tartalmaz továbbá légtechnikai elemeket a biztonság és a kényelem érdekében, mindezt a jelenlegi előírások által megkövetelt elszigetelési szint szerint.

ISOLA COMPACT

Tovább

ISOLA LAB

Tovább

ISOLA TRIAGE

Tovább

ISOLA

Tovább

ISOLA COMPACT Munkaállomás

A COMPACT rendszert fogászati és mikrosebészeti folyamatokhoz tervezték. Biológiai elszigetelést valósít meg, hogy a személyzetet és a beteget egyaránt megvédje egy műtét során a levegőben terjedő fertőzésektől, a szellőztető/fertőtlenítő rendszerből származó, megfelelően irányított és ellenőrzött légárammal.

Az ISOLA COMPACT izoláló helyiség HEPA-szűrővel és UV-C LED fertőtlenítő rendszerrel van felszerelve a személyzethez és a pácienshez érkező levegő tisztítása érdekében. Oly erős a fertőtlenített levegő áramlási sebessége a kezelési pontról a munkaszint alá, hogy a szennyeződés felhígul.

Így a szennyeződés 2-3 másodperc alatt eltávolítható a műtéti helyszínről, hatékonyan kiküszöbölve a személyzet és a páciens veszélyeztetettségét.

A HEPA-szűrőn kívül egy második rendszer is található a mennyezeten, hogy a kritikus műveletek során nagy sebességgel felszabaduló, akár porlasztott szennyeződéseket begyűjtse a kibocsátási ponton. A felfogó rendszer mozgatható és orientálható, hogy a beszívó nyílás a lehető legközelebb legyen a kibocsátási ponthoz.

 

ISOLA LAB Munkaállomás

Az ISOLA LAB rendszer újradefiniálja a tisztatéri laboratóriumok koncepcióját, és rugalmas, a gyakorlatban is alkalmazható megoldást kínál a kutatóközpontok számára. A rendszer moduláris felépítése lehetővé teszi komplex modulok építését 2 vagy több állomástól, akár teljes részlegekig.

Az optimalizált, AIRLOCK bejárati előteret is használó elrendezésnek köszönhetően, még a BSL3 fokozat is elérhető.

Az ISOLA LAB továbbá felszerelhető:

  • a fertőzött anyag kijuttatásához, vagy berendezések és folyamatrendszerek összekapcsolásához szükséges fali rögzítőelemmel,
  • alacsony szivárgású zárószerkezettel,
  • a levegő be- és kivezetéséhez HEPA-szűrővel ellátott kettős gáttal, és
  • egy ipari használatra tervezett, önszellőző elszívó modullal a nagy teljesítmény és a folyamatos használhatóság érdekében.

 

ISOLA TRIAGE

A TRIAGE rendszer ideális megoldás a levegőben terjedő fertőzésre gyanús betegek elkülönítésére, kórházakban és nyilvános helyeken, például iskolákban, kikötőkben és repülőtéri terminálokon. Ezenkívül hatékony és kényelmes megoldást kínál olyan területeken, ahol a hagyományos rendszerek nem helyezhetők el, mert túlságosan költségesek és túl sokáig tart a felállításuk.

Technológiai kialakításának és irigylésre méltó megvilágításnak köszönhetően, amely csökkenti a bent tartózkodók elszigeteltség érzetét, a TRIAGE a legszigorúbban szabályozott ágazatokban is nagyszerű teljesítményt garantál.

A rendszer a megfelelő biológiai elszigetelést a következőkkel éri el:

  • alacsony szivárgási veszteségű zárószerkezet,
  • kettős HEPA-szűrőszakasz a kiömlőben a biztonsági redundancia érdekében,
  • UV-C szakasz a HEPA szűrő fertőzött felületének fertőtlenítésére,
  • ipari kivitelű, önszellőző elszívómodul a folyamatos használat és a nagy teljesítmény érdekében, valamint
  • tartozékok széles választéka a fertőzött anyag biztonságos eltávolításához, vagy a mintavételhez.

A TRIAGE rendszer a következőkkel is felszerelhető:

  • 2 mm vastag, egyrétegű, antisztatikus PVC padlóburkolat,
  • megvilágítás (500 Lux)
  • falmodul kétajtós anyagátadó
  • zárt hulladékgyűjtő.

 

ISOLA

Az ISOLA rendszert kórházak, RSA-k és a gyógyszeripar számára tervezték, a levegőben terjedő fertőzést hordozó páciensek ellátására. Az ISOLA rendszer modularitása lehetővé teszi komplex terek létrehozását 2 vagy több munkaállomástól akár teljes méretű osztályokig.

A rendszer biológiailag biztonságos működését az optimalizált elrendezésre törekedve éri el, amely egy AIRLOCK előtér bemenetet tartalmaz. A magasabb biológiai biztonság érdekében az ISOLA terek felszerelhetők:

  • tartozékok a szennyezett anyagok kezeléséhez, vagy a berendezések fali csatlakoztatásához,
  • alacsony veszteségű szigetelő felépítmény,
  • a levegő be- és kivezetésénél HEPA-szűrővel ellátott kettős gát,
  • a biztonsági redundancia érdekében kettős HEPA-szűrőszakasz a kimeneti nyílásnál,
  • ipari kivitelű, önszellőző elszívómodul a folyamatos használat és a nagy teljesítmény érdekében,
  • UV-C szakasz a HEPA végponti szűrő fertőzött oldali felületének fertőtlenítésére.

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek