Minőségbiztosítás

A Hűtőépítő Kft. különösen nagy hangsúlyt fektet a kiváló, első osztályú termékek előállítására. Nálunk szóba sem jöhet a magyar kivitelezői piacon oly gyakori másodosztályú szendvicspanel használata, vagy lakossági klímaberendezésből átalakított „split-aggregát” felépítésű gépészet.

„MEGGYŐZŐDÉSÜNK, HOGY MINDEN, AMIT A MINŐSÉG TERÉN PARTNEREINK ÉRDEKÉBEN TESZÜNK, EGYIK BIZTOSÍTÉKA VÁLLALKOZÁSUNK MŰKÖDÉSÉNEK ÉS VERSENYKÉPESSÉGÉNEK!”

A Hűtőépítő Kft. elsődleges célja, hogy tevékenysége révén állandó minőségi értéket teremtsen. Mindezt úgy, hogy figyelembe veszi a megrendelői és felhasználói igényeket, valamint a piaci újításokat a kivitelezési munkák során.

hutoepito_minosegbiztositas_1

A vezetés minőség iránti elkötelezettségének az ISO 9001 szabvány szerinti minőségirányítási rendszer kiépítésével, bevezetésével és folyamatos fejlesztésével kíván hangsúlyt adni.

Minőségi célkitűzéseinket a gyorsan változó társadalmi-működési környezet, illetve partnereink mindenkori igényeinek figyelembevételével, az eredményességre való törekvés alapján határozzuk meg. Hiszen tudjuk, hogy a minőség nem a véletlen műve, hanem rendszerbe foglalt, tudatos és célorientált, folyamatos munka és fejlesztés eredménye.

hutoepito_minosegbiztositas_2

A Hűtőépítő Kft. vezetősége biztosítja, hogy minden alkalmazott és alvállalkozó megismerje a cég minőségpolitikáját, a minőségirányítási rendszer alapvető céljait, felépítését, és működési előírásait, és elvárja, hogy azt napi gyakorlatként alkalmazzák. Cégünk fontosnak tartja továbbá a minőség fenntarthatósága szempontjából az alkalmazottak folyamatos továbbképzését. Ez garantálja ügyfeleink számára az aktuális fejlesztések terén való jártasságot, a költséghatékony alkalmazásokat és a környezettudatosságot.

A Hűtőépítő Kft. vezetősége a minőségügyi rendszer működtetésén keresztül kívánja támogatni a stratégiai célok hatásos és hatékony megvalósítását, a megrendelők és végső felhasználók megelégedettségének, valamint ehhez kapcsolódóan az alkalmazottak egyéni céljainak elérését.

Tevékenységünket úgy irányítjuk és végezzük, hogy az a törvényeknek, jogszabályoknak és egyéb rendeleteknek minden tekintetben eleget tegyen, különös tekintettel az épített környezet védelmére és a biztonságára.

A Hűtőépítő Kft. által biztosított minőségi irányelvek

ÉMI

A hűtőtéri nyílászárókra nincs nemzeti vagy uniós szabvány, amelyektől az ajtók kivitele jelentősen eltérhetne. Ezért legyártásukhoz a gyártónak egyedi szabványt, specifikációt kell készíttetni a Rendeletben kijelölt akkreditált intézettel (ÉMI Nonprofit KFT.) Az ÉME (Építőipari Műszaki Engedély) tehát nem más, mint a nem szabványos termékek, szerkezetek és berendezések egyedi szabványa, mely alapján a terméket legyártjuk, elkészítjük Önnek. A cégünk által gyártott hűtőtéri ajtók rendelkeznek érvényes Építőipari Műszaki Engedéllyel.

Igazoló dokumentum letöltése

 

ISO 9001

ISO-9001_

A Hűtőépítő Kft. ISO 9001:2009 minőségirányítási rendszert vezetett be és működtet. A minőségbiztosítási rendszer segítségével biztosítjuk az általunk gyártott és kivitelezett termékek és építmények folyamatos első osztályú minőségét. Törekszünk arra, hogy a kiváló minőség és a megbízható munkavégzés biztosítása által vevőink maradéktalanul elégedettek lehessenek cégünk tevékenységével.

Igazoló dokumentum letöltése

 

ISO 14644

ISO-14644_ A Hűtőépítő Kft. által kivitelezett tisztaterek megfelelnek az ISO-14644 szabvány szigorú előírásainak. Az általunk kivitelezett komplett tisztatereket minden esetben harmadik féllel – akkreditált intézménnyel – vizsgáltatjuk meg és validáltatjuk ún. As-Built állapotukban. Tehát komplett kivitelezés esetén a megrendelő minősített, kvalifikált tisztateret kap, így biztos lehet a kivitelezett tér szabványosságában.

 

HACCP

HACCP_ A HACCP egy nemzetközileg elfogadott komplex rendszer arra, hogy az élelmiszeriparban, élelmiszer-feldolgozással kapcsolatos lehetséges veszélyeket azonosítsuk, értékeljük, kezeljük a biztonságos élelmiszerek forgalmazása érdekében. A rendszer másik célja, hogy meghatározza, egyes tevékenységeket ki, hol, hogyan és mikor végezhet a fogyasztók egészségvédelme és biztonsága érdekében. A Hűtőépítő Kft. által gyártott, forgalmazott és kivitelezett termékek minden esetben megfelelnek a HACCP rendszerek által támasztott követelményeknek.