For international markets we are offering the following two product ranges

Légfüggönyök

Az ipari légfüggönyöket a hűtőkamra ajtók külső oldalán szereljük fel. Jellemzőjük a nagy légsebesség, melynek hatására a hűtőtérben lévő hideg levegő és a külső tér melegebb levegője nem tud összekeveredni.

Szkeptikus? Akkor Ön ezt a technológiát keresi! Piacvezető holland vállalat által gyártott légfüggönyeink az alábbi világszabadalmakkal rendelkeznek, hogy hűtött terének kapujában tökéletes klímaelválasztást biztosíthassanak:

Teljesen automatikus szabályzás

Egy ajtónyílást csak olyan légsugárral lehet lezárni, amely minden hőmérsékleti körülmény mellett pont eléri a padlót. Ha a légsugár túl erős, akkor a padlón kialakuló turbulens áramlás fokozott mennyiségben juttatja be a manipulációs helyiség meleg, párás levegőjét a hűtött térbe. Ha a légsugár túl gyenge, nem éri el a padlót, akkor a légsugár alatt ugyanaz történik, mint egy nyitott ajtón – és ezt senki nem szeretné. Ezért automatikus szabályzással rendelkező légfüggönyeink folyamatosan mérik a hűtött tér és a beszívott levegő hőmérsékletét, majd ennek megfelelően állítják be a kifújt légsugár erősségét (nem hűtőházi modellek esetében a hőmérsékletét is).

Kettős egyenirányító rendszer

A légfüggönyből kilépő légáram a lehető legtovább lamináris marad. Egy turbulens, össze-vissza lobogó légsugár lehatolási mélységét egyrészt nem lehetne szabályozni, másrészt jelentős veszteséget okozna a két helyiség levegője közötti fokozott keveredéssel. A tökéletes egyenirányítás érdekében a levegő egy szabadalmaztatott lamellasűrűségű és –magasságú kifúvórácson keresztül hagyja el légfüggönyeinket. Az ajtóban ezzel megvalósul a hűtött tér pára- és hőzárása, miközben a berendezés a lamináris légsugár hatékonysága miatt kifejezetten csendes marad.

Háromlégsugaras technológia

Oda javasolt az elhelyezése, ahol a két elválasztott légteret páratartalmukból és hőmérsékletükből adódóan nem lehetne egy lépésben ködképződés nélkül elválasztani. MAT típusú légfüggönyünk automatikusan három eltérő klímaparaméterű párhuzamos légsugarat bocsát ki, hogy a ködképződést megakadályozza.

Kiválasztás

Légfüggönyét az Ön ajtónyílására szabott egyedi szimuláció és energetikai veszteségelemzés alapján választjuk ki, majd a beruházáshoz szintén valós adatokra épülő megtérülési kalkulációt készítünk. A projekt a légfüggöny működésének hőkamerás kalibrálásával, jegyzőkönyves átadásával zárul. Speciálisan hűtőházi környezetre kifejlesztett légfüggönyeinkből a műszaki elvárásokhoz igazítva három családot kínálunk.

Kategóriák

Biddle IndAC2 ipari légfüggöny – sokat használt ajtókhoz

 • teljesen automatikus vezérlés
 • érintőképernyős kezelőfelület (jelszóval védhető)
 • ModBus csatlakozás
 • karbantartásmentes kivitel

Biddle MAT légfüggöny 3 légsugárral – extrém esetekre

 • teljesen automatikus vezérlés
 • elektromos vagy hibrid fűtés
 • akár mélyhűtő-kültér közvetlen kapcsolatra
 • felszerelést követő energiamonitoring

Biddle IsolAir légfüggöny – általános célra

 • kétállapotú vezérlés termosztáttal
 • nagyjából állandó hőmérsékletű terekbe
 • vékony kialakítás
 • kompromisszum-mentes légsugár

 

 

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek