Referenciák

Hűtőkamrák kivitelezése a Várban: az új Miniszterelnöki Hivatal

Miniszterelnöki Hivatal
2018 | Magyarország, Budapest

Évek óta zajlik a nagy átalakítás a budai Várban, hiszen a Miniszterelnökség mellett a Nemzetgazdasági Minisztérium, a Belügyminisztérium is a Várba költözik hamarosan. Természetesen ezeknek a létesítményeknek is szüksége van megfelelő ellátásra, melynek szerves része például az étkező, a konyha- vagy az abban helyet foglaló hűtőkamrák.

A leendő Miniszterelnöki Hivatal épületében végeztük el a közelmúltban a hűtőkamrák kialakítását. Részleteket nem árulhatunk el, de a lehető legpontosabb és precíz munkával tettük a dolgunkat, és remélhetőleg a Hűtőépítő Kft munkájával készült hűtőkben kiváló minőségű élelmiszerek és alapanyagok lesznek tárolva, hogy közjogi méltóságaink és a hivatalban dolgozók a legjobb körülmények között, teli hassal dönthessenek hazánk ügyeiben.

Komoly referencia értékű munkaként kezeltük a projektet, napi figyelemmel kísérve a munka haladását, részt véve a tervezői projekt egyeztetéseken annak érdekében, hogy a határidőket és a megrendelői igényeket folyamatosan szem előtt tarthassuk. Ismét sikerült maximálisan helyt állnunk egy olyan munka keretein belül, ahol a minőség és a megbízhatóság az alapvető értékeket képviselték.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz