For international markets we are offering the following two product ranges

Tisztatéri konzultáció

Cégünk tisztaterekkel kapcsolatos konzultációval segíti a meglévő és jövőbeni ügyfeleinek munkáját. A konzultáció kiterjedhet meglévő tisztaterek használati módszertanának javítására, vagy új tisztaterek létesítését megelőző szakmai konzultációra is, mellyel elsősorban az ISO14644 szabvány követelményeit segítünk a gyakorlatba átültetni.

 • Miért érdemes tisztateret létesíteni?
 • Miről szól az ISO14644 tisztatéri szabvány?
 • Hogyan kell egy tisztateret használni és karban tartani?
 • Pontosan hogyan épül fel egy tisztatér?
 • Javaslat szükséges tisztatér tervezéséhez és kialakításhoz?
 • Hogyan csökkenti a tisztatér a selejtarányt?
 • Milyen tisztateret kell létesíteni, hogy megfeleljek a vevői elvárásoknak?
 • Milyen szűréssel rendelkezzen a tisztatér?
 • Hogyan tudom a meglévő tisztaterünk teljesítményét javítani?
 • Milyen költségekkel jár egy tisztatér létesítése?
 • Hogyan minősítik a tisztateret?

Számos kérdés adódhat a tisztatér technológiában kevésbé jártas felhasználó vagy beruházó részéről, amelyre cégünk a tisztatéri konzultáció keretein belül választ adhat. Szívesen segítünk olyan esetekben is, amikor már meglévő tisztatereket kell minősíteni, mérni, vagy a tisztatér teljesítményével a felhasználó elégedetlen és azon változtatni, javítani szeretne.

A tisztatéri konzultációnk mindenre kiterjedő választ adhat, melybe szükség esetén szakipari és tervezési tanácsadókat is be tudunk vonni. Kérje ajánlatunkat a személyre szabott konzultációra és kerüljön jobban képbe a tisztaterek előírásaival, felhasználási módszertanával kapcsolatban.

 

hutoepito_tisztateri_konzultacio_tanacsadas

Tanácsadás tisztaterek létesítésével kapcsolatban

Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az ISO14644 szabvány előírásaival kapcsolatban még a tervezési fázis megkezdése előtt. Optimalizálni tudjuk a szükséges infrastruktúrát ahhoz, hogy a tervezőnek a konkrét feladat megtervezéséhez kész tisztatéri iránymutatás álljon rendelkezésére. Ezzel a tisztatéri beruházás költség hatékonysága nagymértékben javítható

hutoepito_tisztateri_konzultacio_minosites

Meglévő tisztaterekkel kapcsolatos minősítés, értékelés

Vállaljuk olyan tisztaterek vizsgálatát, melyek az elváráson és a szabványos kritériumokhoz képest alul teljesítenek, vagy a tisztatérben a megfelelő működtetés ellenére csak magas selejtaránnyal tudnak terméket előállítani. Javítási protokollt dolgozunk ki annak érdekében, hogy az üzemelő tisztatér a lehető legoptimálisabban legyen kihasználva oly módon, hogy a tisztatéri szabványok előírásait maximálisan szem előtt tartjuk.

hutoepito_tisztateri_konzultacio_velemenyezes

Szakmai véleményezés

Megbízás alapján véleményezzük a tisztatéri folyamatokat, a beérkező anyagoktól kezdve a tisztatéri felhasználás módszertanán keresztül a kimenő termékekig bezárólag, annak érdekében, hogy a folyamatok optimalizálásával és rendszerezésével a meglévő tisztaterek költség hatékonyan működhessenek.

hutoepito_tisztateri_konzultacio_dokumentalas

Tisztaterek szabványos minősítése, dokumentálása

Vállaljuk a már meglévő és újonnan üzembe helyezendő tisztaterek validálását és kvalifikálását oly módon, hogy szakmai szempontból az ISO14644 szabvánnyal összhangban véleményezzük a tisztatéri helyiségek kialakítását amennyiben ez szükséges. Vállaljuk IQ OQ dokumentációk tisztatéri megfelelési vizsgálatát és véleményezését.