For international markets we are offering the following two product ranges

Tisztatéri konzultáció

Cégünk tisztaterekkel kapcsolatos konzultációval segíti a meglévő és jövőbeni ügyfeleinek munkáját. A konzultáció kiterjedhet meglévő tisztaterek használati módszertanának javítására, vagy új tisztaterek létesítését megelőző szakmai konzultációra is, mellyel elsősorban az ISO14644 szabvány követelményeit segítünk a gyakorlatba átültetni.

 • Miért érdemes tisztateret létesíteni?
 • Miről szól az ISO14644 tisztatéri szabvány?
 • Hogyan kell egy tisztateret használni és karban tartani?
 • Pontosan hogyan épül fel egy tisztatér?
 • Javaslat szükséges tisztatér tervezéséhez és kialakításhoz?
 • Hogyan csökkenti a tisztatér a selejtarányt?
 • Milyen tisztateret kell létesíteni, hogy megfeleljek a vevői elvárásoknak?
 • Milyen szűréssel rendelkezzen a tisztatér?
 • Hogyan tudom a meglévő tisztaterünk teljesítményét javítani?
 • Milyen költségekkel jár egy tisztatér létesítése?
 • Hogyan minősítik a tisztateret?
 • Milyen speciális igényeknek kell megfelelniük a különböző iparágaknak?

Számos kérdés adódhat a tisztatér technológiában kevésbé jártas felhasználó vagy beruházó részéről, amelyre cégünk a tisztatéri konzultáció keretein belül választ adhat. Szívesen segítünk olyan esetekben is, amikor már meglévő tisztatereket kell minősíteni, mérni, vagy a tisztatér teljesítményével a felhasználó elégedetlen és azon változtatni, javítani szeretne.

A tisztatéri konzultációnk mindenre kiterjedő választ adhat, melybe szükség esetén szakipari és tervezési tanácsadókat is be tudunk vonni. Kérje ajánlatunkat a személyre szabott konzultációra és kerüljön jobban képbe a tisztaterek előírásaival, felhasználási módszertanával kapcsolatban.

 

hutoepito_tisztateri_konzultacio_tanacsadas

Tanácsadás tisztaterek létesítésével kapcsolatban

Segítünk ügyfeleinknek eligazodni az ISO14644 szabvány előírásaival kapcsolatban még a tervezési fázis megkezdése előtt. Optimalizálni tudjuk a szükséges infrastruktúrát ahhoz, hogy a tervezőnek a konkrét feladat megtervezéséhez kész tisztatéri iránymutatás álljon rendelkezésére. Ezzel a tisztatéri beruházás költség hatékonysága nagymértékben javítható

hutoepito_tisztateri_konzultacio_minosites

Meglévő tisztaterekkel kapcsolatos minősítés, értékelés

Vállaljuk olyan tisztaterek vizsgálatát, melyek az elváráson és a szabványos kritériumokhoz képest alul teljesítenek, vagy a tisztatérben a megfelelő működtetés ellenére csak magas selejtaránnyal tudnak terméket előállítani. Javítási protokollt dolgozunk ki annak érdekében, hogy az üzemelő tisztatér a lehető legoptimálisabban legyen kihasználva oly módon, hogy a tisztatéri szabványok előírásait maximálisan szem előtt tartjuk.

hutoepito_tisztateri_konzultacio_velemenyezes

Szakmai véleményezés

Megbízás alapján véleményezzük a tisztatéri folyamatokat, a beérkező anyagoktól kezdve a tisztatéri felhasználás módszertanán keresztül a kimenő termékekig bezárólag, annak érdekében, hogy a folyamatok optimalizálásával és rendszerezésével a meglévő tisztaterek költség hatékonyan működhessenek.

hutoepito_tisztateri_konzultacio_dokumentalas

Tisztaterek szabványos minősítése, dokumentálása

Vállaljuk a már meglévő és újonnan üzembe helyezendő tisztaterek validálását és kvalifikálását oly módon, hogy szakmai szempontból az ISO14644 szabvánnyal összhangban véleményezzük a tisztatéri helyiségek kialakítását amennyiben ez szükséges. Vállaljuk IQ OQ dokumentációk tisztatéri megfelelési vizsgálatát és véleményezését.

 

 

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek