For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőtér technológia

2023-ban elnyertük a Heves Vármegye Innovatőre címet

2024. január. 23. 13:07 Hűtőtér technológia

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján rangos elismerést vehettünk át, mellyel a kamara a folyamatos fejlesztési- és innovációs tevékenységünket ismerte el.

 

A Heves Vármegye Innovatőre díj átadása
Fotó: Nemes Róbert

A fejlesztéseket mindig előtérbe helyezzük

A 2023. évben a Hűtőépítő Kft-t választották Heves Vármegye Innovatőre címre alkalmasnak, melyre rendkívül büszkék vagyunk. Cégünk életében mindig is fontos szerepet játszott az innováció, legyen szó új technológiák vagy új termékek és eljárások kifejlesztéséről.

Ezt az utat jártuk be az IglooDoors® és a KleanLabs termékeinknél is, melyeken folyamatos fejlesztéseket végzünk, új és módosított típusokat vezetünk piacra a kutatások és korszerűsítések eredményeképp.

 

Heves Vármegye Innovatőre díj 2023
Heves Vármegye Innovatőre díj 2023

Innovatív törekvés a kemény PUR hab újrafelhasználásában

A már meglévő – piacra vezetett – termékeink mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a kutatási-fejlesztési tevékenységünkre is, melyben zárt cellás kemény poliuretán hab szigetelő anyagok újrahasznosíthatóságát vizsgáljuk, annak érdekében, hogy ezen anyagok körfogása biztosítható legyen. Ezeknek az értékes szigetelőanyagoknak az újrafelhasználása vagy újrahasznosítása lehetővé teszi az egyébként elveszett érték visszaszerzését, ugyanakkor csökkenti a környezetünk hulladék terhelését és lehetővé teszi olyan anyagok kialakítását, mellyel új értéket teremthetünk a gazdaságban.

Az eseményről bővebben is olvashat az Eger Hírek blogjában.

 

A Heves Vármegye Innovatőre díj átadó ünnepsége - fotó: Nemes Róbert
A Heves Vármegye Innovatőre díj átadó ünnepsége – fotó: Nemes Róbert

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Már elérhető a 2024-es, új IglooDoors® katalógus

2024. április. 15. 11:16 Hűtőtér technológia

Megjelent a megújult IglooDoors® katalógusunk, amelyben valamennyi jelenleg forgalmazott termékünk mellett a 2024-es újdonságok is szerepelnek. Akár új hűtőkamrát, akár a már meglévő kamrák ajtajának cseréjét tervezi, mindkét esetben hasznos információkat talál a katalógusunkban, amelyben a termékspecifikációk mellett pontos műszaki …

Teljes cikk

2024-es Hűtőkamra trendek az ÉLIP pályázat fókuszában

2024. január. 16. 12:07 Hűtőtér technológia

A 2024-es év jelentős változásokat hozott a hűtőkamra trendekben, különös tekintettel az Élelmiszeripari Beszállítófejlesztési Program (ÉLIP) pályázatára. Az ÉLIP célja az élelmiszeripari beszállítók versenyképességének növelése a hűtéstechnológiai fejlesztések támogatásával. A pályázat keretében nyújtott támogatások új lehetőségeket teremtenek a szektor szereplői …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez