For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőtér technológia

2023-ban elnyertük a Heves Vármegye Innovatőre címet

2024. január. 23. 13:07 Hűtőtér technológia

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján rangos elismerést vehettünk át, mellyel a kamara a folyamatos fejlesztési- és innovációs tevékenységünket ismerte el.

 

A Heves Vármegye Innovatőre díj átadása
Fotó: Nemes Róbert

A fejlesztéseket mindig előtérbe helyezzük

A 2023. évben a Hűtőépítő Kft-t választották Heves Vármegye Innovatőre címre alkalmasnak, melyre rendkívül büszkék vagyunk. Cégünk életében mindig is fontos szerepet játszott az innováció, legyen szó új technológiák vagy új termékek és eljárások kifejlesztéséről.

Ezt az utat jártuk be az IglooDoors® és a KleanLabs termékeinknél is, melyeken folyamatos fejlesztéseket végzünk, új és módosított típusokat vezetünk piacra a kutatások és korszerűsítések eredményeképp.

 

Heves Vármegye Innovatőre díj 2023
Heves Vármegye Innovatőre díj 2023

Innovatív törekvés a kemény PUR hab újrafelhasználásában

A már meglévő – piacra vezetett – termékeink mellett kiemelt hangsúlyt fektetünk a kutatási-fejlesztési tevékenységünkre is, melyben zárt cellás kemény poliuretán hab szigetelő anyagok újrahasznosíthatóságát vizsgáljuk, annak érdekében, hogy ezen anyagok körfogása biztosítható legyen. Ezeknek az értékes szigetelőanyagoknak az újrafelhasználása vagy újrahasznosítása lehetővé teszi az egyébként elveszett érték visszaszerzését, ugyanakkor csökkenti a környezetünk hulladék terhelését és lehetővé teszi olyan anyagok kialakítását, mellyel új értéket teremthetünk a gazdaságban.

Az eseményről bővebben is olvashat az Eger Hírek blogjában.

 

A Heves Vármegye Innovatőre díj átadó ünnepsége - fotó: Nemes Róbert
A Heves Vármegye Innovatőre díj átadó ünnepsége – fotó: Nemes Róbert

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Újrahasznosított jégkunyhóval áll rajthoz a Hűtőépítő

2024. június. 14. 15:12 Vállalati hírek

Hatalmas, korábban még sohasem látott kihívással néz szembe csapatunk a nem-motoros járművek versenyének csúcsát jelentő Red Bull Ládaderbin, ahol egy újrahasznosított alapanyagból készült jégkunyhóval állunk rajthoz. Mindig is szerettük a kihívásokat, az egyedi megoldásokat, az olyan feladatokat, amikhez kell egy …

Teljes cikk

Az IglooDoors® hűtőajtók megfelelősége

2024. május. 09. 10:21 Hűtőtér technológia

A hűtőkamra ajtók alapvető elemei minden olyan létesítménynek, ahol a hőmérséklet-szabályozás kulcsfontosságú, mint például az élelmiszer-tárolás vagy a gyógyszeripar. Ezeknek az ajtóknak a megfelelés a releváns szabványoknak és a megfelelőségi dokumentáció, valamint teljesítmény nyilatkozatok birtoklása, amelyeket egy akkreditált építésügyi intézet …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez