For international markets we are offering the following two product ranges

Ipari hűtéstechnika

A Hűtőépítő Kft nem csak a hűtőkamrák és tisztaterek építésében van otthon, hanem komplett szolgáltatást nyújt ügyfeleinek a különböző méretű hűtött terek kialakítása esetén. A legkülönfélébb iparágak számára készítettünk már olyan hűtőtereket, amelyeket már messze nem nevezhetünk hűtőkamrának, hiszen méreteik igen tekintélyt parancsolóak.

Mit érdemes tudni az általunk kivitelezett hűtött terekről?

 • Egyedi építész- és épületgépész tervek alapján készülnek
 • Komplett projektmenedzsment szükséges a megvalósításhoz
 • Speciális és egyedi megoldásokkal gyors és hatékony munkavégzést kínálunk
 • Speciális hűtési feladatok ellátására tervezünk
 • Számos esetben redundáns hűtési igényeknek való megfelelés
 • Nagy mennyiségű- és nagy értékű áruk hűtve tárolására alkalmas megoldások
Hűtéstechnika tervezési fázisa

Tervezési fázis

A tervezési fázis során a hűtőterek optimális elrendezése, megfelelő kialakítása kerül megtervezésre a kapacitási igényeknek és a hatályos szabályozásoknak megfelelően. A tervezésnek célszerű a hűtőgépészeti berendezésekre is fókuszálnia, hiszen ezek jelentik a nagy méretű hűtött terek működtetésének központi elemeit.

A hűtéstechnikai kivitelezés során fontos a projektmenedzsment

Projektmenedzsment

A kivitelezés során nélkülözhetetlen az olyan szakemberek jelenléte, akik hasonló nagy méretű hűtőberendezések felépítésében, illetve az építés levezénylésében nagy gyakorlattal rendelkeznek. A Hűtőépítő Kft birtokában van ezen szaktudásnak!

Hatékony műszaki megoldásokkal dolgozunk az ipari hűtéstechnika terén

Műszaki megoldások

Hatékony műszaki megoldásokkal segítjük már a tervezési fázist is, valamint az építés során odafigyelünk azon szakmai részletekre, amelyek a megfelelő és hosszú távú működtetés érdekében kiemelt jelentőséggel bírnak.

Duplikált hűtőkörös berendezések fontossága az ipari hűtéstechnika területén

Redundáns hűtési igények

Számos üzemeltetőnél felmerül az igény a hűtést igénylő termékek és technológiák termékbiztonságának fokozására. Erre a legcélszerűbb redundáns hűtőrendszereket betervezni és beépíteni. A redundancia biztosítja azt a többlet biztonságot, mely a berendezések esetleges meghibásodása esetén szükséges. Megannyi partnerünk megelégedéssel használja a duplikált hűtőkörös berendezéseit napi munkája során.

Ipari hűtéstechnika

Cégünk az ipari hűtéstechnika területén teljes körű szolgáltatást nyújt az ügyfeleinek. Legyen az hűtőház, vagy feldolgozó üzem esetleg alkatrészek tesztelésére szolgáló speciális berendezés, nekünk az ipari hűtés területén mindenre van válaszunk. Már a projekt kezdeti lépéseiben segítségül tudunk lenni az ügyfeleinknek, hiszen számottevő tapasztalattal rendelkezünk ezeken a területeken. Az alábbi feladatokat bátran ránk bízhatja:

 • Hűtőházak építése, hőszigetelt falazatok és gépészeti rendszerek kivitelezése
 • Nagyipari hűtőberendezések és termelő üzemek hűtéstechnológiai kivitelezése
 • Egyedi tervezésű berendezések felépítése, tervezése
 • Hőszigetelt gyártóterek kialakítása
 • Egyedi tervezésű labor- és tesztkamrák építése
 • Csoportaggregátos hűtőrendszerek szakszerű kivitelezése
 • Speciális hűtési feladatok ellátása
Az ipari hűtéstechnika kivitelezése során professzionális hőszigetelést építünk be

Ipari hőszigetelés

A Hűtőépítő Kft olyan megbízható gyártóktól vásárolja a hőszigetelő fal elemeket, amelyek már hosszú évek során bizonyították professzionális gyártástechnológiájukat. Cégünk vallja, hogy a költségek csökkentése érdekében nem érdemes adott színvonal alatt dolgozni. Ezért Ön biztos lehet abban, hogy az Ön beruházására szállítandó fal elemek a legjobb választást képviselik. Bízzon bennünk és engedje meg, hogy tapasztalatunkra támaszkodva olyan megoldásokat szállítsunk, melyekkel az Ön ipari hőszigetelő falazatai hosszú évekig szolgálják majd a tevékenységét.

Ipari hűtéstechnika alapja a megbízható, tartós és folyamatos működésre képes hűtőrendszer

Ipari hűtőrendszerek

A megbízható hűtőrendszerek a folyamatos és tartós üzemeltetés alapkövei! Ezért kizárólag olyan berendezésekkel dolgozunk, amelyek tartósságukról híresek. Megfelelő karbantartás esetén ezek a rendszerek évtizedekig szolgálhatják a felhasználót. Azonban a karbantartás és a rendszeres ellenőrzés rendkívül fontos tényező egy ipari üzemben használt berendezésnél. A Hűtőépítő Kft-nek erre is van megfelelő megoldása.

Referenciaképek

További képek

Kapcsolódó cikkeink

További hírek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek