For international markets we are offering the following two product ranges

Tisztatéri szekrények

A Kleanlabs steril és tisztatéri szekrényeket és tárolóegységeket kínál a legkülönbözőbb felhasználásra a műtőktől a laboratóriumokig.

A steril és tisztatéri szekrényeket és tárolóegységeket úgy tervezték, hogy a lamináris légáram segítségével szennyeződések lerakódásától megóvva lehessen tárolni bennük a tisztatéri ruházatot. A KleanLabs aktív és félaktív rekeszek kiválóan alkalmazhatók számos iparágban, többek között a gyógyszeriparban, a műtőkben, a kémiai biotechnológiában, a nanotechnológiában, az LCD-, a Wafer-gyártásban, a félvezető- és az élelmiszer-feldolgozó iparban.

A tisztatéri ruhákban a tárolás során és a mosások között a szennyező részecskék felhalmozódhatnak, ami csökkenti a munkavégzés hatékonyságát és fokozott termékminőségi problémákat eredményezhet. A Kleanlabs tisztatéri ruha- és cipőtároló szekrények prémium megoldást nyújtanak tisztatéri ruhatárolási igényekre, miközben hozzájárulnak a szabályozott tisztatéri környezet tisztaságának fenntartásához.

Hogyan érhető el a ruhák tiszta tárolása?

Steril és tiszta szekrényeink hatékonyan eltávolítják az olyan részecskéket, mint például a ruhaanyagra kerülő szösz és por. A közvetlen meghajtású, változó sebességű befúvó egy HEPA-szűrővel van kombinálva, amely megakadályozza, hogy szennyeződések kerüljenek a készülékbe, így a ruhadarabok teljesen részecske-mentesen tarthatók.

A tisztatéri szekrények különböző konfigurációi egyedi igényeknek megfelelően

Válasszon az igényeinek legjobban megfelelő konfigurációk közül, legyen szó akár egyedi méretekről, vagy egyedi specifikációkról. A KleanLabs ruhatároló szekrény állítható polcokkal rendelkezik, a rozsdamentes acél szekrény pedig átlátszó ablakok nélkül kerül forgalomba.

Minden szekrény szabványos és egyedi méretekben és specifikációkkal egyaránt kapható.

Tisztatéri ruha- és cipőtároló szekrény Tisztatéri ruhatároló szekrény Tisztatéri cipőtároló szekrény
Külső méretek Egyedi méretben elérhető
Falszerkezet 1,6t porbevonatú acél, vagy 1,5t SUS rozsdamentes acél
Első ajtó 2t eltávolítható antisztatikus PVC szalagfüggöny akril vagy üveg ajtólap 1,6t porbevonatú acél, vagy 1,5t SUS rozsdamentes acél
Tápellátás AC 1∅ □110V □220V, 50/60Hz

 

Aktív tisztatéri szekrény

A KleanLabs aktív tisztatéri szekrény beépített FFU-val rendelkezik, amely biztosítja a kifogástalan szűrést és szellőzést. Mivel ezek a szekrények megfelelnek a legmagasabb higiéniai előírásoknak, cipő- és ruhatárolásra egyaránt ajánlottak minden nagyon magas tisztasági szintű környezetben. Saját szellőztető rendszerének köszönhetően ezt a modellt nem kell csatlakoztatni egy már meglévő légkezelő rendszerhez, csupán egy konnektorra van szükség.

Specifikációk

 • Szabványos méretek: Sz1000*Mé650*Ma2440
 • Belső méretek: Sz920*Mé600*Ma1850
 • Falszerkezet: SUS 304
 • FFU (SUS430): Sz574*Mé574*Ma180
 • HEPA: 570*570*50 w / alumínium, keret, hatékonyság 99,99% 0,3 um-nál
 • Előszűrő: 445*180*22 mm, w / alumínium
 • Világítás: 14W
 • Energiafelvétel: 115W
 • Tápegység: AC1 @ 22V 50Hz
 • Nyomásmérő (250 PA) – 1db
 • Ajtó: mozgó ajtó, 5 mm-es antisztatikus PVC

Félaktív tisztatéri cipőtároló szekrény

A KleanLabs tisztetéri cipőtároló szekrény kapacitása 18 pár. Az átlátszó akrilpanelek megkönnyítik a keresett cipő gyors felismerését. Ez a félaktív modell saját, 99,99%-os, 0,3 um-os HEPA-szűréssel rendelkezik, de egy már meglévő légkezelő rendszerhez kell csatlakoztatni. AISI 316L rozsdamentes acélból készült kialakítása biztonságos megoldást nyújt műtők, laboratóriumok és számos más tiszta környezet számára.

Specifikációk

 • Szabványos méretek: Sz840*Mé600*Ma1970
 • Falszerkezet: SUS 304
 • Kapacitás: maximum 18 pár
  A beállított csillapítóval (SUS)

Egyedi tisztatéri szekrények

Ez a termék kifejezetten műtők speciális igényeihez készült, ahol egy műtét során hirtelen felmerülhet a további steril anyagok és berendezések igénye. Ezek a szekrények AISI 316L rozsdamentes acélból készült kialakításukkal biztonságos megoldást nyújtanak az anyagtadásra bármely műtőben vagy rendkívül magas higiéniai előírásokkal rendelkező tisztatérben.

A KleanLabs félaktív tisztatéri ruhatároló szekrények a ruhák felakasztásához ruhasínnel rendelkeznek, amelyekhez egy 5 mm-es, antisztatikus PVC-bevonattal ellátott tolóajtón keresztül lehet hozzáférni. Standard ruhatároló szekrényeink 6-8 tisztaszobai ruhadarab tárolására alkalmasak. Ez a modell a cipőtároló szekrényhez hasonlóan félaktív kialakítású, vagyis egy már meglévő légkezelő rendszerhez kell csatlakoztatni, de saját, 99,99%-os, 0,3 um értékű HEPA-szűréssel rendelkezik.

Standard ruhatárolóink 6-8 tisztaszobai ruhadarab tárolására alkalmasak.

Egyedi design

Minden terméket ügyfeleink egyedi igényeihez igazítva gyártunk, és megoldások széles skáláját kínáljuk az anyagforgalom hatékonyabbá tételéhez.

Teljes méretű üvegajtók

A KleanLabs® Labo szekrények teljes méretű, edzett üvegajtókkal rendelkeznek, így a tárolt tárgyak mindig láthatóak és könnyen megfoghatók.

Kétirányú hozzáférés

A KleanLabs® Labo szekrények a pass boxokhoz hasonló elven működnek. Elektromágneses zárral rendelkeznek, amely megakadályozza az ajtók egyidejű nyitását mindkét oldalon. Így mind a steril környezet, mind a tárolt anyagok szennyeződésmentesek maradnak.

Szellőztetési lehetőségek

A pass boxokhoz hasonlóan a KleanLabs® Labo szekrényeket is aktív, motorral működtetett szellőztető rendszerrel forgalmazzuk. A bejövő levegő egy H13 HEPA szűrőn halad át, amely eltávolítja a polcokon lévő port. A HEPA-szűrés a saját szellőztető helyett egy központi légkezelő rendszerhez is csatlakoztatható.

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek