For international markets we are offering the following two product ranges

Letöltések

IglooDoors® hűtőajtók

Az IglooDoors® ajtók a Hűtőépítő® magas minőségű hűtőkamra ajtó termékcsaládja, ami folyamatos fejlesztések eredménye, ami az utóbbi évtizedben elkészített több, mint kétezer hűtőkamra kivitelezési és felhasználói tapasztalatából merítve született meg.

KleanLabs tisztaterek

A KleanLabs tisztatéri ajtóinkat olyan felhasználók részére fejlesztettük ki, akik ISO-14644 vagy GMP minősítésű tisztatereket használnak vagy kiviteleznek. A tisztatéri ajtóinkat nem csak a gyógyszer- és könnyűipar számára, hanem a tisztatereket és laboratóriumokat használó egyéb iparágak számára is ajánljuk.

Castel Engineering alkatrészek

Cégünk a Castel Engineering hazai forgalmazójaként a hűtőházak, hűtőkamrák építésénél használatos szerkezeti alkatrészek értékesítésével foglalkozik. A katalógustermékek számos típusát raktáron tartjuk, míg a készleten nem lévõ termékeket gyors határidõvel szállítjuk.

Optima

Az Optima tárolórendszer optimális raktári tároló megoldást jelent az olyan környezetben ahol a higénia és a tisztán tarthatóság alap követelmény.

Kutatás – fejlesztési projekt

a zárt cellás, kemény poliuretán habok újrafeldolgozására és értéknövelt felhasználására

Projektünk kapcsolódik az erőforrás-hatékony gazdaság, valamint az energia- és klímavédelem nemzetgazdasági prioritásaihoz.

Nem találta meg a keresett terméket?

Érdeklődjön telefonos ügyfélszolgálatunkon:

+36 37 / 737-500