For international markets we are offering the following two product ranges

KleanLabs tisztatéri anyagátadók

Tisztatéri környezetbe építhető anyagátadó boxok gyártása

A tisztatéri anyagátadó szekrények biztosítják az anyagok és felszerelések biztonságos, tiszta áramlását a tisztatéren belül, valamint a tisztatérbe befelé- és kifelé irányuló anyagforgalmat segítik elő oly módon, hogy a hermetikusan zárt terek a lehető legkisebb felületen érintkezzenek a tisztatéren kívüli környezettel.

A KleanLabs tisztatéri anyagátadó szekrényeket olyan felhasználók részére fejlesztettük ki, akik ISO-14644 vagy GMP minősítésű tisztateret használnak vagy kiviteleznek. A KleanLabs anyagátadó szekrényeket egyedi méretben gyártjuk és megfelelnek az ISO 14644 szabvány követelményeinek. Az általunk gyártott anyagátadók rendelkeznek azon paraméterekkel, amelyek alapján tisztatéri környezetbe beépíthetőek.

Anyagátadók típusai

Statikus Félaktív Aktív

Működés szempontjából három típust különböztetünk meg: az aktív anyagátadó saját HEPA szűrővel és keringetővel rendelkezik, így működéséhez csupán egy konnektorra van szükség, a félaktív is HEPA szűrővel van felszerelve, ám a szűréshez a már meglévő levegőkeringető rendszerhez kell csatlakoztatni, a statikus esetében pedig a keringetést és a szűrést is a meglévő rendszer végzi.

Statikus Félaktív Aktív
Modell verziók Standard, 3Doors, Trolley, Combi Standard, 3Doors, Trolley, Combi Standard, 3Doors, Trolley, Combi
Egyedi méretek
Ajtók reteszelése
Rozsamentes acél test
Eloxált alumínium előlap
Falra szerelhető változat
Padlóra szerelt változat
Távirányító panel
Beépített vezérlőpanel
HEPA szűrő
Beépített ventillátor
Visszaforgatás a HVAC rendszer függvénye
Levegő előszűrés
Önálló egység

A KleanLabs tisztatéri anyagátadó termékcsaládot ISO-14644 vagy GMP tanúsítvánnyal rendelkező alkalmazásokhoz fejlesztettük ki. Minden KleanLabs anyagátadó doboza sztenderd méretek mellett egyedi méretben is készül, és megfelel az ISO 14644 szabványnak, biztonságos és hatékony megoldást nyújtva az anyagátadásra tisztatéri környezetben.

A tervezési fázisban, tapasztalt tisztatér-gyártóként a könnyű telepíthetőségre összpontosítottunk, így a anyagátadó dobozaink bármilyen szerkezetbe beépíthetők a moduláris tisztatér-rendszerektől kezdve a gipszkartonon át a szendvicspanelekig.

A tisztatéri anyagátadó dobozok biztosítják mind az anyagok, mind a berendezések biztonságos és higiénikus átadását a tisztatérben, valamint megkönnyítik az anyagok ki- és bejutását a tisztatérbe, a külső környezettel való érintkezés minimalizálása érdekében hermetikusan lezárt terek használatával. A KleanLabs tisztatér zsilip használatával csökkenthetjük a keresztszennyeződés kockázatát. Ezenfelül áttadó dobozaink nagymértékben testre szabhatók. Például felszerelhetők UV-lámpával vagy saját szűréssel és szellőzéssel, mint az aktív modell esetében.

A KleanLabs pass boxok használatával minimálisra csökkentheti a szükségtelen be- és kilépéseket a tisztaszobai környezetből, így energiát és költségeket takaríthat meg.

kleanlabs_tisztateri_anyagatadok_egyedi_meretek

Egyedi méretek

A KleanLabs anyagátadó szekrényeket úgy terveztük, hogy egyedi méretek alapján tetszőleges vevői igényeket ki tudjunk azokkal szolgálni. Legyen az oldalfali- padlóra állított aktív, vagy passzív anyagátadó szekrény, a megrendeléseket gyorsan és rugalmasan teljesítjük a világ bármely pontjára.

kleanlabs_tisztateri_anyagatadok_higenia_es_megbizhatosag

Higiénia és megbízhatóság

A KleanLabs anyagátadók külső és belső felületeit a legegyszerűbb módon lehet tisztán tartani. A minőségi anyagfelhasználásnak köszönhetően a laboratóriumi és tisztatéri környezetbe beszerelt átadó szekrények fertőtlenítése és tisztán tartása egyszerű rutin feladat. A dobozok megfelelnek az ISO14644 tisztatéri szabvány előírásainak!

anyagatado_szekrenyek_kleanlabs_passziv_kivitel

KleanLabs Passzív anyagátadó

 • Egyszerű, ugyanakkor modern kivitel
 • Eloxált alumínium front- és hátoldal
 • Rozsdamentes acél falszerkezet
 • Szűrés, szellőzés és légcsere nélkül szállítva
 • Vevői kérésre légtechnikai csonkokkal szállítható
 • Számos kiegészítő opció választható
anyagatado_szekrenyek_kleanlabs_aktiv_kivitel

KleanLabs Aktív anyagátadó

 • Egyszerű, ugyanakkor modern kivitel
 • Eloxált alumínium front- és hátoldal
 • Rozsdamentes acél falszerkezet
 • H14 HEPA szűréssel (meglévő légtechnikai szakaszra csatlakoztatható)
 • Igény esetén beépített motorral
 • 20-100x óránkénti levegő forgatással
 • Számos kiegészítő opció választható

KleanLabs anyagátadó dobozainkról bővebben olvashat a tisztatéri termékeink számára készült KleanLabs.com oldalon.

Tovább a KleanLabs oldalára

Letöltések

Referenciaképek

További képek

Kapcsolódó cikkeink

További hírek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek