For international markets we are offering the following two product ranges

IglooDoors® hűtőkamra ajtók

Az IglooDoors® ajtók a Hűtőépítő® magas minőségű hűtőkamra ajtó termékcsaládja. Minőségük folyamatos fejlesztés eredménye, ami az utóbbi évtizedben elkészített több, mint kétezer hűtőkamra kivitelezési és felhasználói tapasztalatából merítve született meg.

A megfelelő gépészeti kivitelezés mellett egy jól funkcionáló hűtőkamra legfontosabb része a feladatra tervezett hűtőkamra ajtó, tökéletes tömítéssel és szigeteléssel. A legmegfelelőbb hűtőkamra ajtó beépítésével egyrészt energiát takarítunk meg, másrészt a hibamentes működés feltételeit teremtjük meg.

  • Folyamatos fejlesztés vásárlói visszajelzések alapján
  • A gyártási rendszerünk teljesen kompatibilis az ISO9001:2009 szabvánnyal
  • HACCP élelmiszeripari megfelelőség
  • CE jelölésű termékek, megfelelve az Európai Közösségi termék irányelveknek.
  • Az IglooDoors® ajtók rendelkeznek érvényes Nemzeti Műszaki Értékeléssel, melyet az ÉMI akkreditált vizsgálatai támasztanak alá.
  • Az IglooDoors® ajtók EN 179 szabvány szerinti nyitószerkezetei menekülési útvonalon alkalmazhatóak.
  • Az IglooDoors® ajtók közösségi formatervezési mintaoltalommal védett termékek.

Az IglooDoors® ajtók közösségi formatervezési mintaoltalommal védett termékek, így a termékek másolása, a mintaoltalom bitorlása jogi következményeket vonhat maga után.

Hűtőkamra ajtók típusai

Az IglooDoors® hűtőkamra ajtók jellemzői

Masszív ajtólap

Masszív ajtólap

A hűtőkamra ajtók fő feladata a megfelelő szigetelés ellátása, a könnyű és egyenletes hozzáférhetőség biztosítása mellett. Az IglooDoors® ajtók teljes összhangban, tökéletesen teljesítik ezeket a követelményeket. A hűtőkamra ajtókat masszív, robosztus ajtólapokkal gyártjuk, melyek a fokozott hőszigetelés mellett optimális ellenállósággal bírnak. A teljes védelem érdekében eloxált alumínium élekkel erősítjük meg az ajtólapokat. Hűtőkamra ajtóink kiállják az extrém fizikai igénybevétel próbáját, ugyanakkor könnyedén nyithatóak és zárhatóak.

IglooDoors® ajtók a Hűtőépítő magas minőségű hűtőkamra ajtó termékcsaládja

Foodsafe kivitel

Az IglooDoors® hűtőkamra ajtók megfelelnek a legmagasabb fokú élelmiszeripari- és higiéniai elvárásoknak. Az ajtók felületét, éleit és alkatrészeit úgy terveztük meg, hogy a szennyeződések a lehető legkönnyebben eltávolíthatóak legyenek. Az IglooDoors® Foodsafe ajtókat alaposan és hosszú távon teszteltük élelmiszeripari és konyhaüzemi környezetben, így bátran ajánljuk olyan felhasználásra, ahol a higiénia a legfontosabb szempontok egyike!

Nagy teherbírású zsanérok

Nagy teherbírású zsanér

Az IglooDoors® hűtőkamra ajtókat különösen megbízható kompozit zsanérokkal szereljük. A tökéletes illeszkedésért a zsanérok három irányban állíthatóak. Minden IglooDoors® hűtőkamra ajtón használt zsanér kiemelő pályás kivitelben készül, azaz az ajtó nyitásakor a zsanér megemeli az ajtólapot, így elkerülve, hogy az ajtólap alsó tömítőgumija végigsöpörje a hűtőkamra előtti talajt.

Az IglooDoors® hűtőkamra ajtókat nagyon könnyű beépíteni

Könnyű szerelhetőség

A cégünk jelentős hűtőkamra építési tapasztalatának köszönhetően pontosan tudjuk, hogy egy hűtőkamra ajtót hogyan a legkönnyebb beépíteni. A nyílóajtókat mindig a tokszerkezetre szerelve szállítjuk, így a beépítés rendkívül rövid időt vesz igénybe, mellyel a kivitelezés gyorsabbá válik. Az ajtóinkat a könnyű felszerelhetőség figyelembe vételével fejlesztettük ki. Az IglooDoors® hűtőkamra ajtók telepítéséhez nem lesz szüksége szakértőre.

Egyedi méretek

Egyedi méretek

A Hűtőépítő® több mint 10 standard méretet kínál mindegyik IglooDoors® hűtőkamra ajtó modellből. Azonban ha mégis egyedi méretre van szükséges, örömmel állunk rendelkezésére. Sőt, ugyanazt a szállítási határidőt ajánljuk, mint a standard méreteknél. Bátran keressen meg minket egyedi kérésével, és mi örömmel támogatjuk a kérését.

Prémium minőségű EPDM tömítések

Prémium minőségű EPDM tömítések

Cégünk büszkén használja a legjobb minőségű gumi tömítéseket a termékeiben. Nem elégszünk meg az átlagos megoldásokkal, így azt tűztük ki célul, hogy megtriplázzuk az átlagos gumitömítés élettartamát. Az európai beszállítónkkal folytatott folyamatos konzultációk eredményeképpen sikerült kifejlesztenünk a legjobb EPDM minőséget az IglooDoors® hűtőkamra ajtókban használt gumitömítésekhez.

Az IglooDoors® hűtőkamra ajtók tervezésekor a tartósság és az élettartam a legfőbb

Mindennapi használatra tervezett

Termékeink tervezésekor az élettartam és tartósság a legfőbb célkitűzéseink között van. Az ÉMI tesztjei alapján az IglooDoors® ajtók élettartama 50 000 ciklus felett van. A hűtőkamra ajtókat napi szinten éri extrém terhelés, mind a hőmérséklet különbségből, mind a gyakori nyitás- zárásból adódóan. Azért, hogy mindezt kiállják, az IglooDoors® ajtóink komplex mechanikus ellenállást biztosítanak 800 Newton vertikális terhelés mellett is.

Nem minden hűtőkamra egyforma. Az általunk készített hűtőkamra ajtók mégis mindenhová beépíthetőek.

Bármely falszerkezetbe beépíthető

Tudjuk, hogy nem minden hűtőkamra egyforma, így ajtóinkat úgy terveztük, hogy mindenféle falszerkezetbe beilleszthetőek legyenek. Legyen az szendvicspanel, épített fal, gipszkarton fal vagy egyéb falszerkezet, az IglooDoors® hűtőkamra ajtók könnyedén beépíthetőek bármely szerkezetbe. Ajtóink beépíthetőek akár 40 mm vastagságú, akár 1 m vastagságú falszerkezetbe is.

Teljeskörű biztonság

Teljeskörű biztonság

A biztonság fontos számunkra! Az összes IglooDoors® hűtőkamra ajtót úgy terveztük, hogy azok még zárt állapotukban is nyithatóak legyenek a belső oldalról. Így nem fordulhat elő, hogy valaki a hűtött térben bajba kerül.

Prémium szigetelés: legmagasabb minőségű anyagokat használjuk fel a hűtőkamra ajtók építése során.

Prémium szigetelés

A Hűtőépítő® a legmagasabb minőségű anyagokat használja, így a legjobb hőszigetelő képességet érheti el az IglooDoors®  hűtőkamra ajtók használatával. A szigetelés kulcsfontosságú a hűtőkamrák esetében. A beépített 42 kg/m3 PIR szigetelő maggal a tökéletes anyagot választottuk a szigetelés feladatra.

Standard bevonatunk ellenállóvá teszi a hűtőkamra ajtókat a mindennapi igénybevételekkel szemben.

Standard bevonat

A horganyzott acél panelek RAL9002 porszórt bevonattal vannak ellátva, melynek vastagsága 25 micron. A bevonat ellenállóvá teszi az ajtókat a mindennapi igénybevétellel szemben, továbbá biztosítja a könnyű és gyors tisztíthatóságot is. Szállítás előtt védőfólia kerül a hűtőkamra ajtókra, így elkerüljük a sérülést a szállítás során.

Mélyhűtő és fagyasztó ajtóinkat önszabályozó ajtólap fűtéssel szereljük fel.

Önszabályozó fűtés

Mélyhűtő és fagyasztó ajtóinkat önszabályozó ajtólap fűtéssel szereljük fel. A hűtőkamrák esetén jelentős a külső-belső hőmérséklet különbség, így a hűtőkamra ajtók esetében fontos, hogy elkerüljük a kifagyást és a kondenzációt. Az IglooDoors® ajtókban önszabályozó 40W/m teljesítményű fűtőkábeleket alkalmazunk, ezek olyan energiatakarékos megoldást képviselnek, amellyel akár 100 Eur is megtakarítható éves szinten a hagyományos fűtőkábelekkel szerelt ajtókhoz képest.

Letöltések

Kapcsolódó cikkeink

További hírek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek