For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtéstechnika

5 tipp hűtőkamra vásárlásához

2018. április. 22. 10:04 Hűtéstechnika

A hűtőkamrák az élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozások legfontosabb és egyben legnagyobb befektetései. Alapvető feltételei az üzlet működésének, mégis eldőlhet rajta, hogy sikeres lesz-e a vállalkozás. Ellátjuk néhány jó tanáccsal, hogy biztosan az igényeinek megfelelő hűtőkamrát válassza és ezen ne múljon vállalkozásának sikeressége!

 

Milyen minőségre van szüksége?

Hűtőkamra választásnál rengeteg márkával és típussal találkozhatunk, amelyek között könnyű elveszni. Először azt gondolja át, hogy egy tartós és minőségi hűtőkamrára van-e szüksége vagy egy olcsón beszerelhető, nem márkázott hűtőrendszerre.

 

Mekkora tér áll rendelkezésre?

Pontosan mérje le, hogy mekkora a rendelkezésre álló tér és mekkora a hűtő- vagy fagyasztókamra helyigénye! A berendezés mérete és típusa többnyire az egyedi adottságoktól függ.

 

Mekkora tárolóhelyre van szüksége?

Általában nagy kiszerelésben vagy csak egy-egy terméket vásárol? Milyen anyagokat, élelmiszereket fog a hűtőtérben tárolni? Ezeket a kérdéseket mindenképp tegye fel, mielőtt a hűtőkamráról dönt.

 

Mekkora szerepet játszik az energiahatékonyság?

A hűtőterek üzelmeltetése rendkívül energiaigényes. Fontos, hogy vásárlás előtt tájékozódjon a termék energia besorolásáról. A magas besorolás hosszútávon jelentősen le tud faragni a fenntartási költségekből.

 

Milyen funkciókra van szüksége?

A hűtőtér tulajdonságai alapvető fontosságúak. Ezek teszik lehetővé, hogy a hűtőkamra az Ön speciális tárolási igényeire és a helyszín adottságaira legyen tervezve. Ellenőrizze a két legfontosabbat: van-e a hűtőtérben állítható termosztát és automatikus leolvasztási funkció. Fontos a polcokat és a lámpatesteket is alaposan átnézni és megbizonyosodni arról, hogy a megfelelő környezetet biztosítják-e termékeinek.

Ez az öt legfontosabb szempont, amit hűtőkamra vásárláskor célszerű figyelembe venni. Pipáljon ki minden szempontot, mielőtt vállalkozása legnagyobb és legkritikusabb beruházásáról döntene!

Tekintse meg további bejegyzéseinket

A NÉBIH-et kérdeztük 4. rész – Gyorslehűtés

Hűtéstechnika 2019. november. 19. 12:16

Már jól megszokott sorozatunkban egyenesen a szakértőhöz, a NÉBIH-hez fordulunk kérdéseinkkel, így egész más szemszögből, az ellenőrző hivatal szemével, nyerünk rálátást egy-egy témára. Ezúttal a gyorslehűtéssel kapcsolatos kérdéseket boncolgattuk. Mire kell ügyelni meleg készételek lehűtésekor? (+60°C/+90°C) A NÉBIH felhívja a …

Teljes cikk

KleanLabs® élelmiszeripari tisztaterek

Tisztatér technika 2019. november. 15. 15:08

A tisztaszobák és tisztaterek hosszú ideje alkalmazásban vannak a gyógyszeriparban, a mikroelektronikában, a biotechnológiában, azonban az utóbbi időszakban az élelmiszeripar is egyre növekvő érdeklődést mutat a modern tisztaterek iránt. Ez nem véletlen, hiszen az egyre gyorsuló fogyasztói társadalomban egyre nagyobb …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez