Vállalati hírek

Az export tevékenységünkről tárgyaltunk több ország külgazdasági attaséjával

2015. július. 03. 11:37 Vállalati hírek
Külgazdasági Értekezlet
Külgazdasági Értekezlet

A Hűtőépítő Kft meghívást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztálya által szervezett Külgazdasági Értekezletre. Cégünk direkt tárgyalásokat folytatott Szaúd-Arábia, Dánia, Jordánia, Libanon, Ororszország, Törökország, és Kenya, valamint a Dél-Afrikai régió  külgazdasági attaséival az exportirányú tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Számos lehetőségünk van ezen piacokra való belépésre, mellyel cégünk export tevékenységét kívánja bővíteni.

Cégünk részéről Hangosi Gábor ügyvezető tárgyalt Krizsák István külgazdasági attaséval Szaúd Arábia viszonylatában, Dr Mezei István és Benes Károly külgazdasági attasé urakkal Jordánia és Libanon vonatkozásában, valamint üzleti lehetőségeinkről tájékozódtunk és kétoldalú tárgyalásokat folytattunk Mészáros Zsolt és Tüttő Szabolcs külgazdasági attasé urakkal Kenya és a Dél-Afrikai régió vonatkozásában. Ezek mellett Dánia és Törökország külgazdasági attaséi fogadták cégünket és váltottunk eszmecserét a potenciális export lehetőségekről.

A tárgyalások sikeresek voltak, remélhetőleg a már meglévő export tevékenységünket tovább tudjuk bővíteni fenti régiók felé.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

A modern tisztaterek felépítése

Tisztatér technika 2017. december. 01. 12:55

A tisztatér által biztosított kontrollált környezet számos iparág számára nélkülözhetetlen a gyártási folyamat során, legyen szó gyógyszerekről vagy tudományos kutatásról. Elsődleges céljuk, hogy kiszűrjék a szennyezőanyagokat, mint a mikrobák, porok és vegyi gőzök. A tisztatérben az egy köbméterre eső szennyezőrészecskék …

Teljes cikk

Gyakori kérdések a tisztaterekről

Tisztatér technika 2017. november. 06. 08:29

Kérdése van a tisztaterekkel kapcsolatosan? A Hűtőépítő Kft-nél megannyi választ talál! Több, mint egy évtizede vagyunk a tisztatér építési szakmában és meglehetősen sok tapasztalatot szereztünk mind a tisztaszoba kialakítással, mind az üzemeltetéssel kapcsolatosan. Alább összegyűjtöttünk néhány érdekes kérdést, melyekkel a …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez