Vállalati hírek

Az export tevékenységünkről tárgyaltunk több ország külgazdasági attaséjával

2015. július. 03. 11:37 Vállalati hírek
Külgazdasági Értekezlet
Külgazdasági Értekezlet

A Hűtőépítő Kft meghívást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztálya által szervezett Külgazdasági Értekezletre. Cégünk direkt tárgyalásokat folytatott Szaúd-Arábia, Dánia, Jordánia, Libanon, Ororszország, Törökország, és Kenya, valamint a Dél-Afrikai régió  külgazdasági attaséival az exportirányú tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Számos lehetőségünk van ezen piacokra való belépésre, mellyel cégünk export tevékenységét kívánja bővíteni.

Cégünk részéről Hangosi Gábor ügyvezető tárgyalt Krizsák István külgazdasági attaséval Szaúd Arábia viszonylatában, Dr Mezei István és Benes Károly külgazdasági attasé urakkal Jordánia és Libanon vonatkozásában, valamint üzleti lehetőségeinkről tájékozódtunk és kétoldalú tárgyalásokat folytattunk Mészáros Zsolt és Tüttő Szabolcs külgazdasági attasé urakkal Kenya és a Dél-Afrikai régió vonatkozásában. Ezek mellett Dánia és Törökország külgazdasági attaséi fogadták cégünket és váltottunk eszmecserét a potenciális export lehetőségekről.

A tárgyalások sikeresek voltak, remélhetőleg a már meglévő export tevékenységünket tovább tudjuk bővíteni fenti régiók felé.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Tisztaterek a gyakorlatban

Tisztatér technika 2018. november. 23. 10:43

A tisztaterek fogalma a hazai felhasználó körökben igazán szerteágazó. Vannak olyanok, akik egy feldolgozó üzem napi szinten takarított és fertőtlenített tereit tartják tisztatérnek. Mások gombatermelő helyiségeket neveznek tisztatérnek, és vannak olyanok is, akik valódi tisztatérben szeretnének gyártani, de nagyon-nagyon messze …

Teljes cikk

Hűtőkamra ajtók szakszerű beépítése

Hűtéstechnika 2018. november. 16. 10:39

Hűtőajtó gyártóként kevés olyan versenytársat tudhatunk magunk mellett, akik az általuk gyártott hűtőkamra vagy hűtőházi ajtókat komplett kivitelezéssel együtt beépítéssel is vállalják. Számos külföldi termék importálódik be az országba, melyet általában kivitelező cégek szállítanak le és építenek be. A másik …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez