For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Az export tevékenységünkről tárgyaltunk több ország külgazdasági attaséjával

2015. július. 03. 11:37 Vállalati hírek

A Hűtőépítő Kft meghívást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztálya által szervezett Külgazdasági Értekezletre. Cégünk direkt tárgyalásokat folytatott Szaúd-Arábia, Dánia, Jordánia, Libanon, Ororszország, Törökország, és Kenya, valamint a Dél-Afrikai régió  külgazdasági attaséival az exportirányú tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Számos lehetőségünk van ezen piacokra való belépésre, mellyel cégünk export tevékenységét kívánja bővíteni.

Külgazdasági Értekezlet
Külgazdasági Értekezlet

Cégünk részéről Hangosi Gábor ügyvezető tárgyalt Krizsák István külgazdasági attaséval Szaúd Arábia viszonylatában, Dr Mezei István és Benes Károly külgazdasági attasé urakkal Jordánia és Libanon vonatkozásában, valamint üzleti lehetőségeinkről tájékozódtunk és kétoldalú tárgyalásokat folytattunk Mészáros Zsolt és Tüttő Szabolcs külgazdasági attasé urakkal Kenya és a Dél-Afrikai régió vonatkozásában. Ezek mellett Dánia és Törökország külgazdasági attaséi fogadták cégünket és váltottunk eszmecserét a potenciális export lehetőségekről.

A tárgyalások sikeresek voltak, remélhetőleg a már meglévő export tevékenységünket tovább tudjuk bővíteni fenti régiók felé.