Vállalati hírek

Az export tevékenységünkről tárgyaltunk több ország külgazdasági attaséjával

2015. július. 03. 11:37 Vállalati hírek
Külgazdasági Értekezlet
Külgazdasági Értekezlet

A Hűtőépítő Kft meghívást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztálya által szervezett Külgazdasági Értekezletre. Cégünk direkt tárgyalásokat folytatott Szaúd-Arábia, Dánia, Jordánia, Libanon, Ororszország, Törökország, és Kenya, valamint a Dél-Afrikai régió  külgazdasági attaséival az exportirányú tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Számos lehetőségünk van ezen piacokra való belépésre, mellyel cégünk export tevékenységét kívánja bővíteni.

Cégünk részéről Hangosi Gábor ügyvezető tárgyalt Krizsák István külgazdasági attaséval Szaúd Arábia viszonylatában, Dr Mezei István és Benes Károly külgazdasági attasé urakkal Jordánia és Libanon vonatkozásában, valamint üzleti lehetőségeinkről tájékozódtunk és kétoldalú tárgyalásokat folytattunk Mészáros Zsolt és Tüttő Szabolcs külgazdasági attasé urakkal Kenya és a Dél-Afrikai régió vonatkozásában. Ezek mellett Dánia és Törökország külgazdasági attaséi fogadták cégünket és váltottunk eszmecserét a potenciális export lehetőségekről.

A tárgyalások sikeresek voltak, remélhetőleg a már meglévő export tevékenységünket tovább tudjuk bővíteni fenti régiók felé.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Mikor esedékes a hűtő tárolók felújítása?

Hűtéstechnika 2018. október. 19. 10:28

20-30 éves kamrák százai szorulnak korszerűsítésre Magyarországon az első komolyabb élelmiszerbiztonsági előírások a kilencvenes évek elején születtek meg, majd 2004-től kötelezővé vált a HACCP rendszer bevezetése és üzemeltetése. Az előírásoknak megfelelően a kilencvenes években több ezer hűtőkamra épült meg, hiszen …

Teljes cikk

Csendes üzemű hűtőaggregátok

Hűtéstechnika 2018. október. 12. 10:25

A hűtőberendezések gyártói manapság már számos megoldást kínálnak az olyan esetekre amikor halkabb üzemű kültéri egységre, avagy hűtőaggregátra van szükség. Egy ipari vagy kereskedelmi hűtőberendezés komoly hűtőteljesítményekkel üzemel. Már a legkisebb készülékek is 1-2 kW hűtőteljesítménnyel működnek, de nem ritkák …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez