For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Az export tevékenységünkről tárgyaltunk több ország külgazdasági attaséjával

2015. július. 03. 11:37 Vállalati hírek
Külgazdasági Értekezlet
Külgazdasági Értekezlet

A Hűtőépítő Kft meghívást kapott a Külgazdasági és Külügyminisztérium Külkereskedelmi Főosztálya által szervezett Külgazdasági Értekezletre. Cégünk direkt tárgyalásokat folytatott Szaúd-Arábia, Dánia, Jordánia, Libanon, Ororszország, Törökország, és Kenya, valamint a Dél-Afrikai régió  külgazdasági attaséival az exportirányú tevékenységeinkkel kapcsolatosan. Számos lehetőségünk van ezen piacokra való belépésre, mellyel cégünk export tevékenységét kívánja bővíteni.

Cégünk részéről Hangosi Gábor ügyvezető tárgyalt Krizsák István külgazdasági attaséval Szaúd Arábia viszonylatában, Dr Mezei István és Benes Károly külgazdasági attasé urakkal Jordánia és Libanon vonatkozásában, valamint üzleti lehetőségeinkről tájékozódtunk és kétoldalú tárgyalásokat folytattunk Mészáros Zsolt és Tüttő Szabolcs külgazdasági attasé urakkal Kenya és a Dél-Afrikai régió vonatkozásában. Ezek mellett Dánia és Törökország külgazdasági attaséi fogadták cégünket és váltottunk eszmecserét a potenciális export lehetőségekről.

A tárgyalások sikeresek voltak, remélhetőleg a már meglévő export tevékenységünket tovább tudjuk bővíteni fenti régiók felé.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Mire figyeljünk érlelőkamra kialakításakor?

2021. január. 15. 08:49 Hűtéstechnika

Élelmiszeripari és a vendéglátásban használt hűtőkamrákban, hűtőterekben egyre gyakrabban találkozni érlelőkamrákkal, melyeknek kontrollált környezetet kell biztosítania jellemzően sajtok és húsáruk számára. A kereskedelmi érlelőkamráknak számos speciális funkciót is tartalmazniuk kell, szárító és párásító funkció váltják egymást rövid periódusokban. Gondolkodj globálisan, …

Teljes cikk

Tisztatéri szabványok összehasonlítása

2020. november. 17. 16:38 Tisztatér technika

A tisztatéri szabványok nélkülözhetetlen szabályozások ahhoz, hogy adott iparágban az értéklánc különböző szinten lévő résztvevői zökkenőmentesen tudjanak együtt dolgozni. Az általánosan elfogadott és globálisan alkalmazott szabványokat minden iparági szereplő elfogadja és alkalmazza, azonban az egyes követelmények iparáganként eltérőek lehetnek. Több …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez
iparimarketing.hu