For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőtér technológia

Az IglooDoors® ajtóink megújult formaterve

2024. január. 02. 13:02 Hűtőtér technológia

Nagy örömmel értesítjük ügyfeleinket, hogy teljesen megújítottuk az IglooDoors® hűtőkamra ajtóink formatervezését. Az új dizájn során arra törekedtünk, hogy az ajtók ne csupán funkcionálisak, hanem esztétikailag is vonzóak legyenek.

Erősebb szerkezet és megnövelt ellenállóság

Az ajtólapok szegélyei masszív, erős alumínium profilokkal készülnek, amelyek modern és letisztult kialakítást kaptak. Ez nemcsak dekoratívabbá és látványosabbá teszi ajtóinkat, hanem egyszerűbbé és gyorsabbá is teszi a beépítési folyamatot.

Az új geometriai kialakításnak köszönhetően az ajtók szerkezete erősebb lett, ami növeli az ellenállóságukat és hosszú távon is biztosítja a minőség megőrzését. A formatervezési megújulás mellett technológiai fejlesztéseket is bevezettünk.

Az ajtóinkat immár olyan zárakkal szereljük, amelyek megfelelnek az EN179 menekülési útvonal szabványoknak. Ez garantálja, hogy termékeink nemcsak esztétikai, hanem biztonsági szempontból is megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak.

Új katalógussal is készülünk

Hamarosan megjelenik a 2024-es termékkatalógusunk, amely részletesen bemutatja az új ajtókat és azok jellemzőit. Büszkék vagyunk arra, hogy ajtóink formaterve nemzetközi formatervezési mintaoltalommal védett, így ügyfeleink biztosak lehetnek abban, hogy egyedi és eredeti terméket kapnak tőlünk.

Felhívjuk figyelmüket, hogy termékeink másolása szigorúan tilos és jogi következményekkel járhat.

Várjuk, hogy ügyfeleink megismerhessék és értékelhessék új ajtóinkat, amelyek nemcsak a biztonságot, hanem a stílust is szolgálják. Az IglooDoors® elkötelezett amellett, hogy innovatív megoldásokkal álljon elő, melyek hozzájárulnak az építészeti dizájn fejlődéséhez és a felhasználói igények magas szintű kielégítéséhez.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Az IglooDoors® hűtőajtók megfelelősége

2024. május. 09. 10:21 Hűtőtér technológia

A hűtőkamra ajtók alapvető elemei minden olyan létesítménynek, ahol a hőmérséklet-szabályozás kulcsfontosságú, mint például az élelmiszer-tárolás vagy a gyógyszeripar. Ezeknek az ajtóknak a megfelelés a releváns szabványoknak és a megfelelőségi dokumentáció, valamint teljesítmény nyilatkozatok birtoklása, amelyeket egy akkreditált építésügyi intézet …

Teljes cikk

Már elérhető a 2024-es, új IglooDoors® katalógus

2024. április. 15. 11:16 Hűtőtér technológia

Megjelent a megújult IglooDoors® katalógusunk, amelyben valamennyi jelenleg forgalmazott termékünk mellett a 2024-es újdonságok is szerepelnek. Akár új hűtőkamrát, akár a már meglévő kamrák ajtajának cseréjét tervezi, mindkét esetben hasznos információkat talál a katalógusunkban, amelyben a termékspecifikációk mellett pontos műszaki …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez