Bombabiztos megoldást kínálnak a KleanLabs gyújtószikra mentes anyagátadók
Speciális kivitelben készülő KleanLabs anyagátadóink olyan iparágak igényeit célzottak kiszolgálni, amelyek a standard tisztatéri anyagátadáson túlmutatnak. Ilyen lehet például az ATEX szerinti gyújtószikra mentes környezeti zóna. KleanLabs termékeink között megoldást kínálunk az ATEX szerinti Zóna 1, 2, 21, 22. besorolású …
A hűtőajtók lelke – Minőségi szigetelés az IglooDoors®-tól
Sok szempontból megvizsgáltuk már korábban a hűtőkamrák működését, praktikus kialakítási lehetőségeit, kitértünk a hűtőajtók típusaira is. Ez alkalommal a szigetelés fontosságának részleteibe ássuk bele magunkat. Ahhoz, hogy a hűtőkamrák minden részében a lehető legjobb teljesítményt és minőséget tudjuk ügyfeleinknek szolgáltatni, …
Hűtött tisztatéri anyagátadók
Cégünk a Hűtőépítő Kft. a KleanLabs tisztatéri anyagátadók széles választékát kínálja. A standard típusok mellett speciális kiviteleket is gyártunk. Az egyedi anyagátadókat olyan iparágaknak fejlesztettünk ki, ahol önmagában nem elegendő a hagyományos értelemben vett tisztatéri anyagmozgatás. Egyedi igényekre egyedi megoldások …
5 tipp a szakértőtől, melyek a szakosított tárolás költségeit karcsúsítják
A raktározás és árukezelés során a legfontosabb tényező, hogy minél tovább megőrizzék a nyersanyagok minőségüket, lassítsuk a romlási folyamatokat. Ehhez feltétlenül szükség van szakosított tárolást lehetővé tévő raktárhelyiségekre, amik ezeknek a feladatoknak ideális helyet biztosítanak, ezzel nagyban csökkentve a selejt …
Mikre kell ügyelni hűtött áruk átadásánál-átvételénél nyáron?
A nyári időszakban a kereskedelmi egységekben, éttermekben élelmiszerbiztonsági szempontból különösen fontos a fokozott odafigyelés, a higiéniai szabályok betartása. A rendszeres fertőtlenítés, a különböző jellegű termékek és alapanyagok elkülönítése kiemelt figyelmet élveznek a napi rutinban. A hűtött, gyorsfagyasztott áruk esetében a …
A hűtőkamrák ideális mérete, optimális kialakítása
Újonnan nyíló, nagyobb kereskedelmi és gasztronómia egységek kivitelezésekor, a konyhai és raktározási területek tervezési szakaszában fel fog merülni a kérdés, hogy hogyan tudjuk legideálisabban kialakítani a hűtött, fagyasztott áruk tárolására szolgáló raktárakat, milyen nézőpontokat szükséges figyelembe venni a hűtőkamrák megépítéséhez. …