For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Így építettünk garázscégből világszerte exportáló iparvállalatot

2023. április. 04. 13:28 Vállalati hírek

Az induló vállalkozásoknak számos nehézséggel kell szembesülniük, legyen szó adminisztratív feladatokról, pénzügyi terhekről, vagy a piaci versenytársakkal való küzdelemről. Nem volt ez másképp a Hűtőépítő Kft. megalapítását követően sem.

Dávid Ferenc, vállalatunk ügyvezetője az Ipari Expo podcast 3. adásában mesélt kihívásainkról, tapasztalatainkról és sikereinkről. A podcast sorozat célja, hogy lehetőséget és felületet biztosítson a hazai ipar szereplőinek, hogy megosszák tapasztalataikat a vállalkozásvezetés és az iparos vállalkozói lét kapcsán Magyarországon, ezzel hozzájárulva az ipar helyzetének feltérképezéséhez, így örömmel tettünk eleget mi is a meghívásnak.

A legnehezebb dolog vállalkozóként: eladni valamit

A Hűtőépítő Kft. 2011-ben alakult Dávid Ferenc és cégtársa, Hangosi Gábor alapításában. Bár garázscégként indultunk, hamar lendületes növekedésbe kezdtünk. Ma már nemcsak a hazai hűtőkamara piac legnagyobb szereplői közé tartozunk, hanem jelentős exportőrök is vagyunk, például hűtőkamra ajtók, illetve tisztatéri termékek piacán.

Az adásban Dávid Ferenc beszélt arról, hogyan kezdtünk el eszközöket és alkatrészeket gyártani, valamint hogyan sikerült új termékeket bevezetnünk a piacra. Szó esett továbbá a KleanLabs márka fejlesztéséről, valamint a zárt cellás habok újrafeldolgozásának lehetőségeiről, amelyeket K+F projektünk keretében vizsgálunk.

A teljes adás elérhető az Ipari Expo podcast oldalán.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Mennyire bírja hűtője a nagy meleget?

2024. július. 16. 12:38 Hűtőtér technológia

A nyári kánikula nemcsak az embereket viseli meg, hanem a kereskedelmi és ipari hűtőkamrákat is. A nagy meleg jelentős terhelést ró a hűtőrendszerek kompresszoraira, ami komoly kihívásokat és potenciális hibákat okozhat. Cikkünkben a hűtőkamrák építésében szerzett több évtizedes tapasztalatunkat osztjuk …

Teljes cikk

A Purman Team megnyerte a Red Bull Ládaderbit!

2024. július. 09. 10:03 Vállalati hírek

Minden munkatársunk összefogott, két hónapon keresztül versenylázban égtünk és hihetetlen erőket mozgattunk meg, hogy 2024 június utolsó vasárnapján rajthoz álljunk a Red Bull Ládaderbin. Az első kanyar meredek volt, de végül – és ezt mi is nehezen akartuk elhinni – …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez