For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Így építettünk garázscégből világszerte exportáló iparvállalatot

2023. április. 04. 13:28 Vállalati hírek

Az induló vállalkozásoknak számos nehézséggel kell szembesülniük, legyen szó adminisztratív feladatokról, pénzügyi terhekről, vagy a piaci versenytársakkal való küzdelemről. Nem volt ez másképp a Hűtőépítő Kft. megalapítását követően sem.

Dávid Ferenc, vállalatunk ügyvezetője az Ipari Expo podcast 3. adásában mesélt kihívásainkról, tapasztalatainkról és sikereinkről. A podcast sorozat célja, hogy lehetőséget és felületet biztosítson a hazai ipar szereplőinek, hogy megosszák tapasztalataikat a vállalkozásvezetés és az iparos vállalkozói lét kapcsán Magyarországon, ezzel hozzájárulva az ipar helyzetének feltérképezéséhez, így örömmel tettünk eleget mi is a meghívásnak.

A legnehezebb dolog vállalkozóként: eladni valamit

A Hűtőépítő Kft. 2011-ben alakult Dávid Ferenc és cégtársa, Hangosi Gábor alapításában. Bár garázscégként indultunk, hamar lendületes növekedésbe kezdtünk. Ma már nemcsak a hazai hűtőkamara piac legnagyobb szereplői közé tartozunk, hanem jelentős exportőrök is vagyunk, például hűtőkamra ajtók, illetve tisztatéri termékek piacán.

Az adásban Dávid Ferenc beszélt arról, hogyan kezdtünk el eszközöket és alkatrészeket gyártani, valamint hogyan sikerült új termékeket bevezetnünk a piacra. Szó esett továbbá a KleanLabs márka fejlesztéséről, valamint a zárt cellás habok újrafeldolgozásának lehetőségeiről, amelyeket K+F projektünk keretében vizsgálunk.

A teljes adás elérhető az Ipari Expo podcast oldalán.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Hűtőkamra építése házilag vagy professzionális kivitelezés? Összegyűjtöttük a különbségeket

2023. szeptember. 26. 09:41 Hűtőtér technológia

A hűtőkamra kialakítása egy bonyolult projekt lehet, mely során számos tényezőt kell figyelembe vennünk, mint például a helyiség elrendezése, a hűtési kapacitás, az energiahatékonyság és a megfelelő szigetelés. A saját kezűleg épített hűtőkamrák elérhető költségvetésű és személyre szabott megoldást kínálnak, …

Teljes cikk

Hűtőkamrák kivitelezése a BREEAM és LEED minősítések fényében

2023. szeptember. 12. 10:58 Hűtőtér technológia

A fenntartható építészet manapság az építőipar egyik legfontosabb területe. Nemcsak otthonaink és irodáink, hanem ipari létesítményeink, így a hűtőkamrák építésekor is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra és a környezetbarát megoldásokra. A BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) és …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez