For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Így építettünk garázscégből világszerte exportáló iparvállalatot

2023. április. 04. 13:28 Vállalati hírek

Az induló vállalkozásoknak számos nehézséggel kell szembesülniük, legyen szó adminisztratív feladatokról, pénzügyi terhekről, vagy a piaci versenytársakkal való küzdelemről. Nem volt ez másképp a Hűtőépítő Kft. megalapítását követően sem.

Dávid Ferenc, vállalatunk ügyvezetője az Ipari Expo podcast 3. adásában mesélt kihívásainkról, tapasztalatainkról és sikereinkről. A podcast sorozat célja, hogy lehetőséget és felületet biztosítson a hazai ipar szereplőinek, hogy megosszák tapasztalataikat a vállalkozásvezetés és az iparos vállalkozói lét kapcsán Magyarországon, ezzel hozzájárulva az ipar helyzetének feltérképezéséhez, így örömmel tettünk eleget mi is a meghívásnak.

A legnehezebb dolog vállalkozóként: eladni valamit

A Hűtőépítő Kft. 2011-ben alakult Dávid Ferenc és cégtársa, Hangosi Gábor alapításában. Bár garázscégként indultunk, hamar lendületes növekedésbe kezdtünk. Ma már nemcsak a hazai hűtőkamara piac legnagyobb szereplői közé tartozunk, hanem jelentős exportőrök is vagyunk, például hűtőkamra ajtók, illetve tisztatéri termékek piacán.

Az adásban Dávid Ferenc beszélt arról, hogyan kezdtünk el eszközöket és alkatrészeket gyártani, valamint hogyan sikerült új termékeket bevezetnünk a piacra. Szó esett továbbá a KleanLabs márka fejlesztéséről, valamint a zárt cellás habok újrafeldolgozásának lehetőségeiről, amelyeket K+F projektünk keretében vizsgálunk.

A teljes adás elérhető az Ipari Expo podcast oldalán.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

2023-ban elnyertük a Heves Vármegye Innovatőre címet

2024. január. 23. 13:07 Hűtőtér technológia

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján rangos elismerést vehettünk át, mellyel a kamara a folyamatos fejlesztési- és innovációs tevékenységünket ismerte el.   A fejlesztéseket mindig előtérbe helyezzük A 2023. évben a Hűtőépítő Kft-t választották Heves Vármegye Innovatőre címre …

Teljes cikk

2024-es Hűtőkamra trendek az ÉLIP pályázat fókuszában

2024. január. 16. 12:07 Hűtőtér technológia

A 2024-es év jelentős változásokat hozott a hűtőkamra trendekben, különös tekintettel az Élelmiszeripari Beszállítófejlesztési Program (ÉLIP) pályázatára. Az ÉLIP célja az élelmiszeripari beszállítók versenyképességének növelése a hűtéstechnológiai fejlesztések támogatásával. A pályázat keretében nyújtott támogatások új lehetőségeket teremtenek a szektor szereplői …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez