For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Kiállítunk a Chillventa-n!

2012. július. 13. 12:35 Vállalati hírek

IglooDooors_rast_transpA Hűtőépítő Kft az új hűtőkamra ajtó szériáját a Chillventa kiállításon mutatja be Nürnbergben 2012.10.11-13. között. Az IglooDoors® névre keresztelt hűtőtéri ajtók a kiállítás alkalmával a nemzetközi közönségnek is bemutatkoznak.  Látogasson meg bennünket az IglooDoors® standon: Hall-1/1-626. A kiállítás jó alkalom arra, hogy megismerhesse hűtőkamra, hűtőházi és fagyasztó ajtó megoldásainkat az élelmiszeripar és a hűtéstechnológia terén.

Ismertető a Chillventa kiállításról:
A következő nürnbergi Chillventa vásár 2012. október 9. és 11. között zajlik. Ezzel a Nemzetközi Hűtés-, Légkondicionálás-technikai és Hőszivattyú Szakvásár most már nem a megszokott szerdai napon kezdődik meg, hanem kedden, és ezért a változatlanul három nap után, csütörtökön fejeződik be. A Chillventa szakmai kísérőprogram megmarad hagyományosan a Chillventa vásárt megelőző napnál, és hétfőn, 2012. október 8-án kezdődik meg.

„A kifejezetten sikeres Chillventa 2010 után nagyon sok kiállítóval folytattunk érdekfeszítő és konstruktív jellegű megbeszéléseket. A Chillventa 2012 új kezdőnapjával a vásári tanácsadó testület kezdeményezésére reagálunk, amely csokorba gyűjtve juttatta el hozzánk kiállítóinknak azon kívánságát, hogy egy nappal korábban nyissuk meg a vásárt” – magyarázza Gabriele Hannwacker, a NürnbergMesse Chillventa rendezvényvezetője.

„A kezdőnap megváltoztatása célszerű. Így a Chillventa iránt érdeklődő, folyamatosan növekvő számú szakmai látogatók lényegesen jobban eloszlanak a három vásári napon. Ez egy plusz a kiállítóknak és a látogatóknak, akik így több időt tudnak fordítani az intenzív beszélgetésekre és üzletekre. A Chillventa teljes tartamán ezáltal semmi nem változik. A koncepció – a szakvásárokat kompaktan és összpontosítva három nap alatt végrehajtani – sikerrecept. Ez nemcsak a Chillventa vásárra jellemző, hanem a nürnbergi vásártéren rendezett sok más, jó hírű, nemzetközi szakvásárra is”, folytatja Hannwacker.

A Chillventa Congressing most 2012. október 8-án, hétfőn veszi kezdetét. A Chillventa 2012 így 2012. október 9-11-ig, keddtől csütörtökig tart majd a Nürnbergi Vásárközpontban.