For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőtér technológia

Modern hűtőkamrák kialakítása a Hűtőépítő Kft-vel: Miért érdemes minket választani?

2023. július. 14. 09:38 Hűtőtér technológia

A modern hűtőkamrák az élelmiszeripari és vendéglátóipari vállalkozások elengedhetetlen eszközei. A hatékony és megbízható hűtőkamra kialakítása szakértelmet, időt és speciális erőforrásokat igényel, amelyek a mikro méretű garázscégek számára gyakran nem állnak rendelkezésre. Ebben a cikkben arról lesz szó, miért érdemes minket választani a hűtőkamrák kivitelezésére, és miért lehet ez hosszú távon még gazdaságosabb választás.

A munka minősége és a szerviz feltételei

Széleskörű tapasztalattal és szaktudással rendelkezünk a különféle ipari- és kereskedelmi hűtőrendszerek tervezésében és kivitelezésében emellett nagy tapasztalatunk van a hűtőkamra ajtók gyártásában. Magyarországon cégünk gyártja a legtöbb hűtőkamra ajtót, melyet számos más kivitelező is tőlünk vásárol.

Kiváló minőségű alapanyagokat használunk, pontos tervezést és precíz kivitelezést végzünk, melynek eredményeként hosszú távú megbízhatóságot és teljesítményt biztosítunk. Miközben a garázscégek gyakran korlátozottabb erőforrásokkal és tapasztalattal rendelkeznek, mi a legmagasabb minőséget nyújtjuk. A Hűtőépítő Kft. által kínált szervizcsomagok és garanciák további biztonságot nyújtanak az ügyfelek számára.

Az utólagos rendelkezésre állás

Nem csak a hűtőkamra telepítésében, hanem annak karbantartásában és az esetleges hibaelhárításban is segítséget nyújtunk. Szervizcsomagjaink tartalmazzák a rendszeres karbantartást és az esetleges meghibásodások gyors orvoslását is. Ez a fajta rendelkezésre állás azt jelenti, hogy a hűtőkamra zavartalan működése garantált.

Nagy tapasztalattal rendelkezünk hűtőkamra ajtók gyártásában

Az energiahatékonyság

Mi, a Hűtőépítő Kft. a legújabb technológiákat és módszereket alkalmazva növeljük az energiahatékonyságot. Ez nem csak a környezetvédelem szempontjából fontos, hanem jelentős megtakarítást eredményezhet az üzemeltetési költségekben.

A felelősség levétele a megrendelő válláról

Teljes körű szolgáltatást nyújtunk, beleértve a tervezést, a beszerzést, a telepítést és a karbantartást. Ez azt jelenti, hogy az ügyfélnek nem kell aggódnia a projekt részleteivel kapcsolatban, mi levesszük ezt a terhet a válláról. Vállaljuk a munka teljes felelősségét, ami extra biztonságot jelent az ügyfelek számára.

Kivitelezői felelősségbiztosítás

A Hűtőépítő Kft. rendelkezik kivitelezői felelősség biztosítással, ami garanciát jelent arra, hogy a lehető legnagyobb gondossággal és szakértelemmel járunk el a kivitelezés során. Ez a biztosítás extra biztonságot ad ügyfeleinknek és garantálja, hogy minden részletre odafigyelünk.

Szabványok szerinti munkavégzés

Munkánkat a legmagasabb iparági szabványok szerint végezzük. Ezen szabványok betartása garantálja, hogy a hűtőkamrák kivitelezése megfelel a legmagasabb biztonsági és minőségi követelményeknek.

Tapasztalt csapat

Szerelő és projektmenedzsment csapatunk a legfejlettebb multinacionális vállalatok által támasztott igények kielégítésével szerezte a tapasztalatát. Ez a szakmai tapasztalat biztosítja, hogy minden projektet a lehető legmagasabb színvonalon tudunk kezelni.

A fentiek függvényében – bár szolgáltatásaink első pillantásra drágábbak lehetnek – hosszú távon ezek a beruházások megtérülhetnek a magasabb minőségű munka, a megbízható szerviz, a nagyobb energiahatékonyság és a gondtalan működtetés révén. A mikro méretű garázscégekkel szemben, mi a megrendelő válláról vesszük le a terhet és a felelősséget, biztosítva a zökkenőmentes, hatékony és megbízható hűtőkamra kialakítását és működését.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Hűtőkamra építése házilag vagy professzionális kivitelezés? Összegyűjtöttük a különbségeket

2023. szeptember. 26. 09:41 Hűtőtér technológia

A hűtőkamra kialakítása egy bonyolult projekt lehet, mely során számos tényezőt kell figyelembe vennünk, mint például a helyiség elrendezése, a hűtési kapacitás, az energiahatékonyság és a megfelelő szigetelés. A saját kezűleg épített hűtőkamrák elérhető költségvetésű és személyre szabott megoldást kínálnak, …

Teljes cikk

Hűtőkamrák kivitelezése a BREEAM és LEED minősítések fényében

2023. szeptember. 12. 10:58 Hűtőtér technológia

A fenntartható építészet manapság az építőipar egyik legfontosabb területe. Nemcsak otthonaink és irodáink, hanem ipari létesítményeink, így a hűtőkamrák építésekor is egyre nagyobb hangsúlyt fektetünk az energiahatékonyságra és a környezetbarát megoldásokra. A BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Method) és …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez