For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtéstechnika

Óvakodjon a szabálytalan split aggregáttól

2022. február. 08. 14:54 Hűtéstechnika

Felhívjuk a szíves érdeklődők figyelmét, hogy az utóbbi években számos vállalkozás épített be szabálytalan és szakszerűtlen on/off klímaberendezést a hűtőberendezések helyett, ezzel megtévesztve a megrendelőiket. Ezen sokszor „split aggregát” néven nevezett gépészetek tulajdonképpen átalakított lakossági klímaberendezések, melyek üzembe- és forgalomba helyezése 2014. január 1. óta tilos. E klímaberendezéseket sokszor át is címkézik, hogy a felhasználó ne tudja beazonosítani a készüléket. Cégünk ezen szakszerűtlen és szabálytalan megoldások helyett direkt hűtési feladatra tervezett és gyártott hűtőrendszerekkel dolgozik az általunk kivitelezett hűtőterekben, melyek elismert európai gyártók termékei.

Minden esetben győződjön meg arról, hogy mit vásárol, kérje el a berendezés adatait, gépkönyvét. A lakossági klíma nem hűtésre való!

Bővebb információt itt talál.

Vonatkozó hatályos rendeletek:  206/2012/EU bizottsági rendelet, ill. 65/2011. (IV. 15.) Korm. rendelet

Tekintse meg további bejegyzéseinket

Moduláris tisztaterek költségei és alkalmazási lehetőségei

2023. március. 30. 20:24 Tisztatér technika

A tisztaterek legfőbb feladata a levegőben szálló apró – sokszor szemmel nem látható – részecskék számának kontrollálása egy adott téren belül. Ezek jellemzően olyan kisméretű szemcsék, amelyet érzékszerveinkkel nem is érzékelünk, a jelenlétükkel az átlagember nincs is tisztában. Pedig egy …

Teljes cikk

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez