For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

Sikeres évet zárt a Hűtőépítő Kft

2012. december. 30. 15:11 Vállalati hírek


2012 egy kihívásokkal teli év volt a cégünk számára egy olyan piaci környezetben, ahol a vevők a legjobb kivitelezők között válogathattak.
Stratégiánkat és piaci helyzetünket sikerült oly módon megerősíteni, hogy megrendelőinkkel és számos versenytársunkkal is jó partneri kapcsolatot alakítottunk ki, így az éles verseny ellenére is közel 50%-os megrendelés állomány és árbevétel növekedést könyvelhettünk el!
(A bejegyzés a Bővebben gombra kattintva folytatódik)

A jelentős növekedést új termékek kifejlesztésével, valamint piaci pozíciónk tovább erősítésével sikerült elérnünk. Az IglooDoors hűtőajtók a tesztidőszakot követően az ÉMI vizsgálatot is sikerrel teljesítették, így év végére már több, mint száz darab hűtőajtónk üzemel országszerte. Ezek között igen komoly – -40C° kamra hőmérsékleten üzemelő – nagyméretű tolóajtók éppúgy működnek, mint pékségek és élelmiszer láncok háttérhűtő ajtói.

Új megrendelőink között olyan cégeket üdvözölhettünk, mint az AUDI, a KFC, a McDonald’s, az Alkaloida, a Tetrabbit, a SPAR, hogy csak a legnagyobbakat említsük. Anyagbeszerzési volumenünk is nagymértékben emelkedett, köszönhetően a beépített alkatrészeknek.

Tisztaterek építésében 2012-ben is növeltük a szakmai tapasztalatunkat, hiszen több száz négyzetméter alapterületű ‘ISO14644 cleanroom’ megfelelőségű tisztateret kiviteleztünk az idei évben partnereink részére.

Meglehetősen keményen dolgoztunk egy olyan országos szervizhálózat kialakításán, amely segítségével partnereink a lehető leggyorsabb szerviz szolgáltatást kapják. A szerviz hálózat kiemelkedően jól vizsgázott – amit ezúton is köszönünk a partnereinknek -, hiszen jelen állapotában a szerviz hálózatunk lehetővé teszi, hogy az ügyfél hűtőberendezését, hűtőkamráját néhány órán belül szakember vizsgálja meg az ország bármely pontján!

A 2012-es év folyamán társaságunk kiállított a nürnbergi Chillventa 2012 Hűtő- és Klímatechnikai Szakvásáron, ahol számos új üzleti partnerre tettünk szert, mind beszállítói, mind vevői oldalról. A kiállításon sikeresen bemutattuk a külföldi szakmai közönségnek is a hűtőtéri ajtóinkat.A Hűtőépítő Kft bronz fokozatú támogatója volt a HKVSZ (Hűtő- és Klímatechnikai Vállalkozások Szövetsége) többnapos szakmai fórumának Zalakaroson, ahol a kiemelkedő szintű konferencián a hűtőajtó megoldásainkat prezentáltuk a nagy létszámú hallgatóságnak.

Összességében a 2012-es év eredményeit sikernek könyvelhetjük el, hiszen a gazdasági recesszió ellenére a meglévő piacon újabb és újabb elismeréseket vívtunk ki mind a vevőink, mind a versenytársaink részéről. Ennek, és a folyamatos kemény munkának köszönhetjük az eredményes évünket.

Bízunk benne, hogy a 2013-as évet hasonló sikerekkel zárjuk. Ezúton kívánunk sikerekben gazdag, eredményes új évet mind vevőink, mind kollégáink, mind partnereink, valamint versenytársaink részére!

A Hűtőépítő Kft csapata

A Hűtőépítő csapata
A Hűtőépítő csapata