For international markets we are offering the following two product ranges

Vállalati hírek

A sportban is kivesszük a részünk

2021. december. 08. 20:38 Vállalati hírek

A Hűtőépítő Kft. fontosnak tartja a társadalmi szerepvállalást a különböző sportok területén is. Büszkén mutatjuk be azokat a klubokat, akik sporttevékenységéhez mi is aktívan hozzá tudunk járulni.

Szponzorációs tevékenységeinkben két számunkra fontos érték találkozik: a mozgás szeretete és a felelősségvállalás fontossága

A Mátra Biker SC utánpótlásnevelését támogatjuk

A közelmúltban támogatási szerződést kötöttünk a Mátra Biker SC-vel, akik a támogatásunk összegét kerékpáros utánpótlás-nevelésre tudják fordítani.

A Mátra Biker SC baráti környezetben hirdeti az egészség, a kerékpársport és a természet szeretetét. Többgenerációs sportegyesület, mely az élet minden területére tartogat példaképeket az ifjú generációk számára. Az egyesület fontos feladata a fiatalok utánpótlás-nevelése és oktatása, és a szenior korosztály számára a kerékpározás, mint egészségmegőrzés módjának a megismertetése.

 

Az utánpótlás a Mátra Biker SC-ben

Aktív kerékpáros érdekérvényesítő, szemléletformáló, sportszervező tevékenységet folytat a Mátra térségében. A sportegyesület kiemelt célja a gyermekek és a fiatalok egészséges életre nevelése. Az utánpótlás-nevelés a sport-szakmai célokon túl fontos szempont a jóllét (well-being), az egészséges életmód kialakításában, a betegségek, valamint a szenvedélybetegségek megelőzésében.

 

Az orkák, avagy a Szolnok Orcas Hockey Club

A Szolnok Orcas Hockey Club is pártfogoltjaink között

A társadalmi szerepvállalás keretein belül cégünk támogatási szerződést kötött a Szolnok Orcas Hockey Clubbal. A sportklub a támogatás összegét a működésük fenntartására, eszközök vásárlására tudja fordítani.

A Szolnok Orcas Hockey Club 2017-ben alakult és a jászberényi hockey csapat fiók csapataként működik. A klub életében kiemelt szerepet játszik a fiatalok utánpótlás nevelése. A jégkorong tornákon és bajnokságokon U8, U10, U12 és U14 korosztályokban is szép eredményeket érnek el a gyerekek, mely megalapozza a jövő professzionális sportolóinak eredményeit. A Szolnok Orcas-nál az évad még csak most indult be igazán, így izgalommal várjuk a további eredményeket.

Tekintse meg további bejegyzéseinket

2023-ban elnyertük a Heves Vármegye Innovatőre címet

2024. január. 23. 13:07 Hűtőtér technológia

A Heves Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitóján rangos elismerést vehettünk át, mellyel a kamara a folyamatos fejlesztési- és innovációs tevékenységünket ismerte el.   A fejlesztéseket mindig előtérbe helyezzük A 2023. évben a Hűtőépítő Kft-t választották Heves Vármegye Innovatőre címre …

Teljes cikk

2024-es Hűtőkamra trendek az ÉLIP pályázat fókuszában

2024. január. 16. 12:07 Hűtőtér technológia

A 2024-es év jelentős változásokat hozott a hűtőkamra trendekben, különös tekintettel az Élelmiszeripari Beszállítófejlesztési Program (ÉLIP) pályázatára. Az ÉLIP célja az élelmiszeripari beszállítók versenyképességének növelése a hűtéstechnológiai fejlesztések támogatásával. A pályázat keretében nyújtott támogatások új lehetőségeket teremtenek a szektor szereplői …

Teljes cikk

Vissza a többi cikkhez