Mikre kell ügyelni hűtött áruk átadásánál-átvételénél nyáron?
A nyári időszakban a kereskedelmi egységekben, éttermekben élelmiszerbiztonsági szempontból különösen fontos a fokozott odafigyelés, a higiéniai szabályok betartása. A rendszeres fertőtlenítés, a különböző jellegű termékek és alapanyagok elkülönítése kiemelt figyelmet élveznek a napi rutinban. A hűtött, gyorsfagyasztott áruk esetében a …
A hűtőkamrák ideális mérete, optimális kialakítása
Újonnan nyíló, nagyobb kereskedelmi és gasztronómia egységek kivitelezésekor, a konyhai és raktározási területek tervezési szakaszában fel fog merülni a kérdés, hogy hogyan tudjuk legideálisabban kialakítani a hűtött, fagyasztott áruk tárolására szolgáló raktárakat, milyen nézőpontokat szükséges figyelembe venni a hűtőkamrák megépítéséhez. …
Tolóajtók használata az optimális helykihasználás érdekében
A hűtőkamrák felépítésének egyik legfontosabb része a kamraajtó. Funkcionálisan megfelelő kialakítása nagyban meghatározza a kamra optimális helykihasználási lehetőségeit. Az energiahatékonyság és a hibamentes működés kérdésében kiemelkedő szerepet játszik az ajtók minőségi kivitelezése, a szigetelés, tömítés tökéletesítése, illetve ebben a tekintetben …
A jövő hűtési igényei már itt vannak: Adatközpontok hűtése
Ahogy igyekszünk lépést tartani a legújabb trendekkel, néha egy-egy igazi iparági érdekességbe botlunk. Az adatközpontok, szerverparkok hűtési igénye nem újkeletű probléma, de a hűtési igények növekedése óriási. Az utóbbi évek bevett hűtési jógyakorlatát mutatjuk most be és abba is bepillantást …
Koronavírus tájékoztatás
Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink! Az új koronavírus fertőzés (COVID-19) elterjedése alkalmából szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk jelenleg a megszokott rendben, a szokásos körülmények között továbbra is működik és igyekszik kiszolgálni minden felmerülő igényt. Bármilyen kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük vegye fel …
Használt hűtőkamrák és hűtőberendezések vásárlása: megéri?
Használt hűtőberendezéseket általában azok kedvezőbb ára miatt keresnek a kereskedelmi és ipari felhasználók. Vajon megéri a minőséget és tartósságot feláldozni az olcsóbb árszint oltárán? Olcsó húsnak híg lesz a leve, vagy sem? A hűtőkamra építésben szerzett tapasztalataink alapján megosztunk néhány …