Koronavírus tájékoztatás
Tisztelt Partnereink, Ügyfeleink! Az új koronavírus fertőzés (COVID-19) elterjedése alkalmából szeretnénk tájékoztatni Önöket, hogy cégünk jelenleg a megszokott rendben, a szokásos körülmények között továbbra is működik és igyekszik kiszolgálni minden felmerülő igényt. Bármilyen kérdés vagy ajánlatkérés esetén kérjük vegye fel …
Használt hűtőkamrák és hűtőberendezések vásárlása: megéri?
Használt hűtőberendezéseket általában azok kedvezőbb ára miatt keresnek a kereskedelmi és ipari felhasználók. Vajon megéri a minőséget és tartósságot feláldozni az olcsóbb árszint oltárán? Olcsó húsnak híg lesz a leve, vagy sem? A hűtőkamra építésben szerzett tapasztalataink alapján megosztunk néhány …
10 tipp a hűtők és fagyasztók energiatakarékos üzemeltetéséhez
A háztartási berendezések közül minden bizonnyal a hűtők és a fagyasztószekrények fogyasztják a legtöbb energiát. Éjjel-nappal működniük kell, hiszen e nélkül a felhalmozott élelmiszer megromlik. Üzemük során azonban sok villamos-energiát fogyasztanak. Azonban egy kis praktikával, odafigyeléssel a költségek nagymértékben csökkenthetők. …
Már elérhető az élelmiszerek szerinti nagy hűtőkamra specifikáció-határozó a honlapon
Mekkora hőmérsékletre állítsuk a hűtőkamránkat, ha különböző élelmiszereket tárolunk benne? Ez a kérdéskör elsőre egyszerűnek tűnhet, de a gyakorlatban könnyen belefuthatunk néhány elgondolkodtató helyzetbe. Nemcsak a hőmérsékletet, de a páratartalom beállítását is jól át kell gondolni, hiszen ez is befolyásolja, …
A NÉBIH-et kérdeztük 4. rész – Gyorslehűtés
Már jól megszokott sorozatunkban egyenesen a szakértőhöz, a NÉBIH-hez fordulunk kérdéseinkkel, így egész más szemszögből, az ellenőrző hivatal szemével, nyerünk rálátást egy-egy témára. Ezúttal a gyorslehűtéssel kapcsolatos kérdéseket boncolgattuk. Mire kell ügyelni meleg készételek lehűtésekor? (+60°C/+90°C) A NÉBIH felhívja a …
KleanLabs® élelmiszeripari tisztaterek
A tisztaszobák és tisztaterek hosszú ideje alkalmazásban vannak a gyógyszeriparban, a mikroelektronikában, a biotechnológiában, azonban az utóbbi időszakban az élelmiszeripar is egyre növekvő érdeklődést mutat a modern tisztaterek iránt. Ez nem véletlen, hiszen az egyre gyorsuló fogyasztói társadalomban egyre nagyobb …
