For international markets we are offering the following two product ranges

Csendes hűtőaggregátok

Extra csendes üzemű hűtéstechnika használata olyan esetekben ajánlott, amikor a hűtőaggregátot nincs esély olyan helyre telepíteni, ahol a környezetét nem zavarná. Az extra csendes kivitelű berendezések zárt hangszigetelt időjárásálló dobozban vannak kialakítva, extra rezonancia védelemmel.

Több esetben tapasztaltuk már, hogy hűtőkamra tulajdonosok a meglévő hűtőaggregátot extra csendes üzeműre cserélik, mivel a környezetből panaszok érkeznek az aggregát esetleges túl hangos működésére. Az extra csendes kivitel beüzemelését követően mind a helyi szakhatóságok, mind a környezetben élők megnyugodhattak.

Csendes üzemű hűtőaggregátok
Csendes üzemű hűtőaggregát közelről

Az áreltérés azonban jelentős a hagyományos hűtőaggregátokhoz képest, így a telepítés előtt minden alternatívát végig kell gondolni, hogy milyen lehetőségek vannak a hagyományos hűtőaggregát elhelyezésére. Tehát az extra csendes kivitelt csak végső megoldásként javasoljuk, figyelembe véve annak magasabb bekerülési költségét.

Hűtőaggregát referenciaképek

További képek

Kapcsolódó cikkeink

További hírek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek