For international markets we are offering the following two product ranges

Klíma- és tesztkamrák

Elektromos és hűtőberendezések, valamint ipari cikkek szabályozott körülmények között való tesztelésére szolgál. Sok gyártó ki van téve a nyári meleg, vagy a téli hideg kedvezőtlen hatásainak az egyes termékek tesztelésénél. A klímakamrák segítségével a külső hőmérséklet és páratartalom kizárható, a szükséges és kívánt állapot pontosan beállítható. A mikroprocesszor vezérelt párásító és párátlanító rendszer segítségével a teszteléshez kívánt páratartalom beszabályozható.

Nagy gyártáspontosságot és magas fokú minőségbiztonságot kívánó termékek esetén a mért értékek pontos regisztrálását teszi lehetővé, ha a klímakamra hőmérséklet regisztrációs opcióval is fel van szerelve. Ennek segítségével a tesztelés alatti hőmérséklet (és speciális esetben a páratartalom is) pontosan rögzítésre kerül. Így a minőségbiztosítás maximálisan dokumentálhatja, hogy az adott termék milyen környezetben lett tesztelve, az adott értékeket milyen körülmények között teljesíti a berendezés. Klímakamráinkat egyedi méretekben készítjük. Az ajtó lehet egyszárnyú nyílóajtó, vagy nagyméretű tolóajtó is az igényektől függően. Nagy tisztaságot igénylő termékek tesztelése esetén a klímakamra belső részét a tisztatér technológiai követelményeknek megfelelően is ki lehet alakítani, akár zsiliprendszeres bejárat kivitelezésével.

Külső mérőműszerek bekötése megoldható, illetve síkba süllyesztett temperált betekintő ablakok is beépíthetőek, hogy a termék viselkedését kívülről is figyelemmel lehessen kísérni. Speciális esetekben a kamra robbanásbiztos kivitelben is készülhet.

Nézze meg videónkat, hogyan teszteljük félkész állapotban klímakamráinkat

Referenciaképek

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek