For international markets we are offering the following two product ranges

Klíma- és tesztkamrák

Elektromos és hűtőberendezések, valamint ipari cikkek szabályozott körülmények között való tesztelésére szolgál. Sok gyártó ki van téve a nyári meleg, vagy a téli hideg kedvezőtlen hatásainak az egyes termékek tesztelésénél. A klímakamrák segítségével a külső hőmérséklet és páratartalom kizárható, a szükséges és kívánt állapot pontosan beállítható. A mikroprocesszor vezérelt párásító és párátlanító rendszer segítségével a teszteléshez kívánt páratartalom beszabályozható.

Nagy gyártáspontosságot és magas fokú minőségbiztonságot kívánó termékek esetén a mért értékek pontos regisztrálását teszi lehetővé, ha a klímakamra hőmérséklet regisztrációs opcióval is fel van szerelve. Ennek segítségével a tesztelés alatti hőmérséklet (és speciális esetben a páratartalom is) pontosan rögzítésre kerül. Így a minőségbiztosítás maximálisan dokumentálhatja, hogy az adott termék milyen környezetben lett tesztelve, az adott értékeket milyen körülmények között teljesíti a berendezés. Klímakamráinkat egyedi méretekben készítjük. Az ajtó lehet egyszárnyú nyílóajtó, vagy nagyméretű tolóajtó is az igényektől függően. Nagy tisztaságot igénylő termékek tesztelése esetén a klímakamra belső részét a tisztatér technológiai követelményeknek megfelelően is ki lehet alakítani, akár zsiliprendszeres bejárat kivitelezésével.

Külső mérőműszerek bekötése megoldható, illetve síkba süllyesztett temperált betekintő ablakok is beépíthetőek, hogy a termék viselkedését kívülről is figyelemmel lehessen kísérni. Speciális esetekben a kamra robbanásbiztos kivitelben is készülhet.

Referenciaképek

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek