Hűtőkamra-alkatrészek

Cégünk a Castel Engineering hazai forgalmazójaként a hűtőházak, hűtőkamrák építésénél használatos szerkezeti alkatrészek értékesítésével foglalkozik.

A katalógustermékek számos típusát raktáron tartjuk, míg a készleten nem lévõ termékeket gyors határidõvel szállítjuk.

Katalógusaink tartalma

hutokamra_alkatreszek_ives_pvc_saroktarto_profilok

Hűtőtéri és élelmiszeripari íves PVC saroktakaró profilok

A korszerű élelmiszeripari gyártóterek, hűtőkamrák, vagy laborhelyiségek elképzelhetetlenek megfelelő higiénikus sarok-kialakítása nélkül. Cégünk professzionális megoldásokat kínál az íves sarokkiképzések kialakításához. Íves PVC profiljaink több méretben választhatóak, különböző vezetősín megoldásokkal. Közös jellemzőjük a gyors felszerelhetőség, melynek eredményeként esztétikus és higiénikus saroktakarás jön létre. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

Katalógus letöltése

hutokamra_alkatreszek_ives_alu_saroktarto_profilok

Tisztatéri íves ALU saroktakaró profilok

A tisztaterek építésénél nélkülözhetetlen az íves sarkok kialakítása. Az íves ALU profilok segítségével a tisztatéri oldalfalak és a fal-mennyezet csatlakozási pontok esztétikusan kivitelezhetőek és nem utolsó sorban a szabvány előírásainak is maradéktalanul megfelelnek. A tisztatérben alkalmazható profilok egyedi vevői rendelés alapján érhetőek el.

Katalógus letöltése

hutokamra_alkatreszek_labazati_pvc_takaro_profilok

Lábazati PVC takaró profilok

Szendvicspanel-szerkezetek és ipari létesítmények esztétikus és higiénikus lábazati szegélytakarásához ajánljuk a lábazati PVC szegélyprofilokat. Jellemzőjük, hogy direkt rögzíthetőek a fogadószerkezethez, nem szükséges vezetősínt rögzíteni a felszerelésükhöz. A profilok kialakítása lehetővé teszi a rejtett rögzítést, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

Katalógus letöltése

hutokamra_alkatreszek_utkozesvedelem_felsofokon

Ütközésvédelem felsőfokon

PVC ütközésvédő profiljaink lehetővé teszik a falszerkezetek és nyílászárók megóvását a külső behatások ellen. Az ütközésvédő profilok higiénikus kialakítása lehetővé teszi az élelmiszer- és feldolgozóipari felhasználást. A profilok kialakítása rejtett rögzítésű, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

Katalógus letöltése

hutokamra_alkatreszek_mennyezeti_fuggeszto_profilok

Mennyezeti függesztő profilok

A szendvicspanel szerkezetek mennyezete – legyen az ipari létesítmény, vagy hűtőtér – számos esetben nem nélkülözheti a megfelelő függesztőszerkezet kialakítását. Függesztőprofiljaink segítségével a mennyezeti panelek beépítése rendkívül egyszerűvé válik a kivitelezés során. A különböző kialakítású profilok alumínium, vagy üvegszál megerősítésű poliészter anyagból készülnek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

Katalógus letöltése

hutokamra_alkatreszek_hutoajto_zarszerkezetek

Hűtőajtó-zárszerkezetek

Az általunk forgalmazott zárszerkezetek versenyképes áruk mellett tartósságukat is bizonyították az évek során! A cégünk által gyártott IglooDoors ajtók esetén is ezeket a zárakat szereljük be, így a legyártott és mindennapi használatban lévő több ezer ajtónk is bizonyítja az általunk forgalmazott zárak megbízhatóságát. A zárszerkezetek kompozit kivitelben készülnek, és minden esetben belső vésznyitó gombbal rendelkeznek.

Katalógus letöltése

Tetőkonzolok, talpak, gépállványok

A Castel tető konzolok, géptalpak, géptartó állványok segítségével az ipari épületek lapos tetejére helyezett gépészeti és technológiai rendszerek gyorsan és hatékonyan szerelhetőek. A lapostetőre vagy épület mellé helyezendő berendezések, csővezetékek és technológiák számára olyan modern tartószerkezeti rendszer megoldásokat kínálunk, melyek segítségével nem csak a könnyű és gyors szerelhetőség valósul meg, hanem a tetőszigetelés áttörése nélkül válik lehetővé ezen rendszerek telepítése, későbbi átalakítása, mozgatása és karbantartása.

Katalógus letöltése

Letöltések

Optima élelmiszeripari és laboratóriumi polcrendszerek

Engedje meg, hogy bemutassuk Önnek az Optima raktári polc és állvány rendszert, mellyel a termékeit professzionális nagy teherbírású polcelemeken higiénikus módon tárolhatja.

Az Optima tároló rendszer előnyei

  • Nagyon gyors, szerszám nélküli összeállíthatóság
  • Eloxált alumínium lábak, kivehető PP polcelemek
  • Polcelemek ipari mosogató berendezésben is tisztíthatóak
  • Kiemelten masszív kivitel, nagy teherbírás
  • 150 mm-enként állítható polc szintek
  • -40/+80°C környezetbe ajánlott
  • Terhelhetőség 100-280 kg / polcelem
  • Utólag is bővíthető kivitel
  • Szintezhető lábak

A HACCP és GMP követelményeinek megfelelő polcos állvány és moduláris polcrendszer elsősorban élelmiszeripari, laboratóriumi és tisztatér környezetekbe ajánlott. Összeszerelése rendkívül egyszerű, a kész raktári polc rendkívül stabil és teherbíró.

Az Optima tárolórendszer optimális raktári tároló megoldást jelent az olyan környezetben ahol a higiénia és a tisztán tarthatóság alap követelmény. Jelentős előnye az Optima polcoknak, hogy a polcelemek nem csak állíthatóak, hanem kivehetőek és rendszeresen ipari módon tisztíthatóak. Így nem csak a tárolt áru, hanem maga a tároló polcrendszer is maximálisan tisztán tartható!

 

Könnyű szerelés

Az Optima moduláris polcok összeszerelése nem is lehetne egyszerűbb! A polcrendszerek összeállításához nincs szükség szerszámra, vagy külső segítségre. A gyors és kompakt módon összeépíthető Optima polcrendszer segítségével időt és költséget takaríthat meg.

Higénikus kivitel

Az Optima polcrendszereket elsősorban élelmiszeripari és laboratóriumi tárolásra ajánljuk. A polcok kialakítása és az eloxált alumínium anyagú állványrendszer lehetővé teszi a legmagasabb fokú tisztaságot, mivel azok könnyen és alaposan takaríthatóak.

Hűtött és hűtetlen tároló terekbe egyaránt telepíthető a polcrendszer. Az eloxált alumínium lábak rendkívüli tartósságát a PP kivehető polcelemek fokozzák. A polcszintek magassága természetesen állítható.

Széles méret választék áll rendelkezésre, a polcok mélysége 300-400-500-600 mm között választható. A moduláris polcrendszer előnyei a rendkívül jó teherbírás, mely az alábbiak szerint alakul:

Maximális kapacitás polconként
Polc szélessége 663 763 863 960 1060 1160 1260 1357 1457 1557 1657 1754 1854
Maximális terhelés / 1 polc (kg) 280 260 240 210 200 180 160 150 140 130 120 110 100

A széles méretválaszték lehetővé teszi, hogy megrendelőink optimális tároló kapacitással rendelkezzenek akár nagykonyhai vagy laboratróiumi higiénikus környezetben is.

Referenciaképek