For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőkamra-alkatrészek

Cégünk a Castel Engineering hazai forgalmazójaként a hűtőházak, hűtőkamrák építésénél használatos szerkezeti alkatrészek értékesítésével foglalkozik.

A katalógustermékek számos típusát raktáron tartjuk, míg a készleten nem lévõ termékeket gyors határidõvel szállítjuk.

Katalógusaink tartalma

hutokamra_alkatreszek_ives_pvc_saroktarto_profilok

Hűtőtéri és élelmiszeripari íves PVC saroktakaró profilok

A korszerű élelmiszeripari gyártóterek, hűtőkamrák, vagy laborhelyiségek elképzelhetetlenek megfelelő higiénikus sarok-kialakítása nélkül. Cégünk professzionális megoldásokat kínál az íves sarokkiképzések kialakításához. Íves PVC profiljaink több méretben választhatóak, különböző vezetősín megoldásokkal. Közös jellemzőjük a gyors felszerelhetőség, melynek eredményeként esztétikus és higiénikus saroktakarás jön létre. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_ives_alu_saroktarto_profilok

Tisztatéri íves ALU saroktakaró profilok

A tisztaterek építésénél nélkülözhetetlen az íves sarkok kialakítása. Az íves ALU profilok segítségével a tisztatéri oldalfalak és a fal-mennyezet csatlakozási pontok esztétikusan kivitelezhetőek és nem utolsó sorban a szabvány előírásainak is maradéktalanul megfelelnek. A tisztatérben alkalmazható profilok egyedi vevői rendelés alapján érhetőek el.

hutokamra_alkatreszek_labazati_pvc_takaro_profilok

Lábazati PVC takaró profilok

Szendvicspanel-szerkezetek és ipari létesítmények esztétikus és higiénikus lábazati szegélytakarásához ajánljuk a lábazati PVC szegélyprofilokat. Jellemzőjük, hogy direkt rögzíthetőek a fogadószerkezethez, nem szükséges vezetősínt rögzíteni a felszerelésükhöz. A profilok kialakítása lehetővé teszi a rejtett rögzítést, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_utkozesvedelem_felsofokon

Ütközésvédelem felsőfokon

PVC ütközésvédő profiljaink lehetővé teszik a falszerkezetek és nyílászárók megóvását a külső behatások ellen. Az ütközésvédő profilok higiénikus kialakítása lehetővé teszi az élelmiszer- és feldolgozóipari felhasználást. A profilok kialakítása rejtett rögzítésű, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_mennyezeti_fuggeszto_profilok

Mennyezeti függesztő profilok

A szendvicspanel szerkezetek mennyezete – legyen az ipari létesítmény, vagy hűtőtér – számos esetben nem nélkülözheti a megfelelő függesztőszerkezet kialakítását. Függesztőprofiljaink segítségével a mennyezeti panelek beépítése rendkívül egyszerűvé válik a kivitelezés során. A különböző kialakítású profilok alumínium, vagy üvegszál megerősítésű poliészter anyagból készülnek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_hutoajto_zarszerkezetek

Hűtőajtó-zárszerkezetek

Az általunk forgalmazott zárszerkezetek versenyképes áruk mellett tartósságukat is bizonyították az évek során! A cégünk által gyártott IglooDoors ajtók esetén is ezeket a zárakat szereljük be, így a legyártott és mindennapi használatban lévő több ezer ajtónk is bizonyítja az általunk forgalmazott zárak megbízhatóságát. A zárszerkezetek kompozit kivitelben készülnek, és minden esetben belső vésznyitó gombbal rendelkeznek.

Tetőkonzolok, talpak, gépállványok

A Castel tető konzolok, géptalpak, géptartó állványok segítségével az ipari épületek lapos tetejére helyezett gépészeti és technológiai rendszerek gyorsan és hatékonyan szerelhetőek. A lapostetőre vagy épület mellé helyezendő berendezések, csővezetékek és technológiák számára olyan modern tartószerkezeti rendszer megoldásokat kínálunk, melyek segítségével nem csak a könnyű és gyors szerelhetőség valósul meg, hanem a tetőszigetelés áttörése nélkül válik lehetővé ezen rendszerek telepítése, későbbi átalakítása, mozgatása és karbantartása.

Letöltések