For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőkamra-alkatrészek

Cégünk a Castel Engineering hazai forgalmazójaként a hűtőházak, hűtőkamrák építésénél használatos szerkezeti alkatrészek értékesítésével foglalkozik.

A katalógustermékek számos típusát raktáron tartjuk, míg a készleten nem lévõ termékeket gyors határidõvel szállítjuk.

Katalógusaink tartalma

hutokamra_alkatreszek_ives_pvc_saroktarto_profilok

Hűtőtéri és élelmiszeripari íves PVC saroktakaró profilok

A korszerű élelmiszeripari gyártóterek, hűtőkamrák, vagy laborhelyiségek elképzelhetetlenek megfelelő higiénikus sarok-kialakítása nélkül. Cégünk professzionális megoldásokat kínál az íves sarokkiképzések kialakításához. Íves PVC profiljaink több méretben választhatóak, különböző vezetősín megoldásokkal. Közös jellemzőjük a gyors felszerelhetőség, melynek eredményeként esztétikus és higiénikus saroktakarás jön létre. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_ives_alu_saroktarto_profilok

Tisztatéri íves ALU saroktakaró profilok

A tisztaterek építésénél nélkülözhetetlen az íves sarkok kialakítása. Az íves ALU profilok segítségével a tisztatéri oldalfalak és a fal-mennyezet csatlakozási pontok esztétikusan kivitelezhetőek és nem utolsó sorban a szabvány előírásainak is maradéktalanul megfelelnek. A tisztatérben alkalmazható profilok egyedi vevői rendelés alapján érhetőek el.

hutokamra_alkatreszek_labazati_pvc_takaro_profilok

Lábazati PVC takaró profilok

Szendvicspanel-szerkezetek és ipari létesítmények esztétikus és higiénikus lábazati szegélytakarásához ajánljuk a lábazati PVC szegélyprofilokat. Jellemzőjük, hogy direkt rögzíthetőek a fogadószerkezethez, nem szükséges vezetősínt rögzíteni a felszerelésükhöz. A profilok kialakítása lehetővé teszi a rejtett rögzítést, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_utkozesvedelem_felsofokon

Ütközésvédelem felsőfokon

PVC ütközésvédő profiljaink lehetővé teszik a falszerkezetek és nyílászárók megóvását a külső behatások ellen. Az ütközésvédő profilok higiénikus kialakítása lehetővé teszi az élelmiszer- és feldolgozóipari felhasználást. A profilok kialakítása rejtett rögzítésű, így a kötőelemek nem láthatóak. Sarokelemek és véglezáró elemek is rendelhetőek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_mennyezeti_fuggeszto_profilok

Mennyezeti függesztő profilok

A szendvicspanel szerkezetek mennyezete – legyen az ipari létesítmény, vagy hűtőtér – számos esetben nem nélkülözheti a megfelelő függesztőszerkezet kialakítását. Függesztőprofiljaink segítségével a mennyezeti panelek beépítése rendkívül egyszerűvé válik a kivitelezés során. A különböző kialakítású profilok alumínium, vagy üvegszál megerősítésű poliészter anyagból készülnek. Raktárkészletünkről érdeklődjön!

hutokamra_alkatreszek_hutoajto_zarszerkezetek

Hűtőajtó-zárszerkezetek

Az általunk forgalmazott zárszerkezetek versenyképes áruk mellett tartósságukat is bizonyították az évek során! A cégünk által gyártott IglooDoors ajtók esetén is ezeket a zárakat szereljük be, így a legyártott és mindennapi használatban lévő több ezer ajtónk is bizonyítja az általunk forgalmazott zárak megbízhatóságát. A zárszerkezetek kompozit kivitelben készülnek, és minden esetben belső vésznyitó gombbal rendelkeznek.

Tetőkonzolok, talpak, gépállványok

A Castel tető konzolok, géptalpak, géptartó állványok segítségével az ipari épületek lapos tetejére helyezett gépészeti és technológiai rendszerek gyorsan és hatékonyan szerelhetőek. A lapostetőre vagy épület mellé helyezendő berendezések, csővezetékek és technológiák számára olyan modern tartószerkezeti rendszer megoldásokat kínálunk, melyek segítségével nem csak a könnyű és gyors szerelhetőség valósul meg, hanem a tetőszigetelés áttörése nélkül válik lehetővé ezen rendszerek telepítése, későbbi átalakítása, mozgatása és karbantartása.

Letöltések

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek