For international markets we are offering the following two product ranges

Hűtőkonténerek

Mobil hűtőkamra szerkezeteinkről röviden

  • Végleges helyén felépített fix, vagy mobil daruzható - szállítható kivitel
  • Nincs előre meghatározott standard méret, nálunk minden a felhasználó igényei szerint kerül kialakításra
  • Normál- mélyhűtő- vagy fagyasztó tartományra tervezett gépészettel
  • Időjárásálló kivitel, mely kültérre telepíthető
  • A hűtőkonténer kialakítása megfelel a hatályos rendelkezéseknek
  • Megbízható hűtőrendszer, feladatra optimalizált hűtésteljesítményekkel
  • Vevői igények szerinti egyedi kialakítás is lehetséges
  • Praktikus megoldások, melyek a használhatóságot javítják
  • Tároló konténerek, vadhűtő konténerek, labor konténerek, logisztikai konténerek, robbanásbiztos konténerek
  • HACCP élelmiszeripari rendszernek megfelelő kivitel

Általános információ

A Hűtőépítő Kft által gyártott és kivitelezett hűtőkonténerek kültérre telepíthetőek, ellenállnak az időjárás viszontagságainak. Kivitelüket tekintve lehetnek mobil daruzható rendszerűek, vagy a végleges telepítési helyen felépített fix kivitelű berendezések. A mobil hűtő- és mélyhűtő konténereket azon felhasználóknak ajánljuk, akik a tevékenységük sajátosságából adódóan rendszeresen mozgatják, szállítják a telepített hűtőberendezéseiket. A fix kivitel pedig azon megrendelők részére készül, akik kültéren szeretnék megoldani a hűtési kapacitást, viszont az itt felállított berendezést nem szándékoznak mozgatni, szállítani.

Mindkét esetben meg tudjuk oldani a normál (0/+5°C) vagy a mélyhűtő (-18/-22°C) tartományú berendezések kialakítását, valamint lehetőség vagy speciális berendezések kivitelezésére is, mely fagyasztó, vagy kontrollált légtisztaságú belső környezettel rendelkeznek.

A hőszigetelést modern, komoly hőszigetelő képességű szendvicspanel elemekkel oldjuk meg, mely lehetővé teszi a külső környezet ellenére az energiatakarékos és hatékony felhasználást. Az általunk beépített hűtőberendezések minden esetben magas technikai színvonalat képviselnek.

A hűtőkonténerek kialakítása a felhasználási területtől, valamint a megrendelő igényeitől függ. A cégünk által gyártott berendezések esetében nincsenek előre meghatározott méretek, de ennek ellenére tudunk javaslatunkkal segíteni, hogy az adott felhasználás módjára milyen méretű és kialakítású konténert javaslunk. Például mobil hűtőkonténerek esetén mindenképp figyelembe kell venni a szállítható méreteket is!

Óvakodjon a szabálytalan split aggregáttól

Felhívjuk a szíves érdeklődők figyelmét, hogy az utóbbi években számos vállalkozás épített be szabálytalan és szakszerűtlen on/off klímaberendezést a hűtőberendezések helyett, ezzel megtévesztve a megrendelőiket. Ezen sokszor „split aggregát” néven nevezett gépészetek tulajdonképpen átalakított lakossági klímaberendezések, melyek üzembe- és forgalomba helyezése 2014. január 1. óta tilos. E klímaberendezéseket sokszor át is címkézik, hogy a felhasználó ne tudja beazonosítani a készüléket. Cégünk ezen szakszerűtlen és szabálytalan megoldások helyett direkt hűtési feladatra tervezett és gyártott hűtőrendszerekkel dolgozik, melyek elismert európai gyártók termékei.
Minden esetben győződjön meg arról, hogy mit vásárol, kérje el a berendezés adatait, gépkönyvét. A lakossági klíma nem hűtésre való!

Bővebb információt itt talál: http://hutomester.hu/a-rossz-irany-klima-kulterivel-uzemeltetett-hutokamrak/

Vonatkozó hatályos rendeletek:  206/2012/EU bizottsági rendelet, ill. 65/2011. (IV. 15.) Korm. rendelet

Hűtőkonténerek önkormányzatok és közintézmények számára

Cégünk büszke arra, hogy a nagyszámú versenyszférából érkező megrendelés állomány mellett közintézmények és önkormányzatok is a Hűtőépítő Kft által gyártott hűtőkonténerek mellett döntöttek! A Járási Start Munkaprogram mezőgazdasági programelem keretein belül számos önkormányzatnak szállítottunk hűtőkonténert, mellyel a közfoglalkoztatásban megtermelt terményeket, termékeket megfelelő és kontrollált körülmények között tudják az önkormányzatok szállítani. Cégünk egy pályázati cikluson belül képes egyidejűleg 40-50 darabos megrendelési állományt is lekezelni, hiszen erre a célra megfelelően felkészült projekt menedzsment csapattal rendelkezünk. Az alábbi linken található Községi Önkormányzatok és Közintézmények már megelégedéssel használják a Hűtőépítő Kft által telepített hűtőkonténereket:

Hűtőkonténerek szállítása közfoglalkoztatási mintaprogramokat megvalósító önkormányzatok számára

Önkormányzati referencialeveleink

 

Mobil hűtőkamra falvastagság

Falvastagság

A hűtőkonténereink szigetelés vastagságát mindig az adott hűtési feladathoz méretezzük, figyelembe véve a kültéri telepítésből adódó hőterheléseket. A kiváló szigetelésnek és falvastagságnak köszönhetően a kültéri hűtőkamrák és hűtőkonténerek hővesztesége minimális, így azok üzemeltetése a leghatékonyabban megoldható. Az általunk szállított konténer falszerkezetek 100 és 200 mm közötti PIR szigeteléssel rendelkeznek.

A mobil hűtőkamrák időjárásállók

Időjárásállóság

Konténereinket mindig felkészítjük a legmostohább körülményekre. Az optimális szigetelés mellett a tetőszerkezet csapadékvédelméről is gondoskodunk. Általában a szigeteléstől független trapézlemez burkolattal dolgozunk, mely az aggregátnak és a hűtőtéri ajtónak is megfelelő csapadék elleni védelmet nyújt. Az egész szerkezet UV álló kivitelben készül, így hosszú távon is alkalmas a kültéri üzemre.

Mobil hűtőkamrák mérete egyedileg választható

Méretek

A hűtő- és mélyhűtő konténerek méretei mindig a felhasználó igényeitől függenek. Nálunk nincsenek standard méretek. Azonban csapatunk mindig segít az optimális döntés meghozatalában, hiszen egy szállítható konténer méretei behatároltak, valamint egy fix kültéri telepítésű konténer esetén számolni kell az esetleges hóterhelés miatti maximális tető fesztávval.

A mobil hűtőkamráink IglooDoors hűtőtéri ajtókkal kerülnek leszállításra

Hűtőtéri ajtók

A legjobb helyen jár, hiszen a hűtőkonténerek az általunk gyártott IglooDoors hűtőtéri ajtókkal kerülnek leszállításra. Az IglooDoors ajtóink közel ezer darabos éves mennyiségben kerülnek legyártásra a hűtőipar számára, így igazán nagy tapasztalatunk van arra vonatkozóan, hogy egy hűtőkamra, vagy hűtőkonténer ajtó milyen tulajdonságokkal rendelkezzen!

Mobil hűtőkamra esetében is megfelelően méretezett jó minőségű hűtőgépészet beépítésére törekszünk

Hűtőgépészet

Ez a rendszer egyik sarkalatos pontja, ezért cégünk mindig a megfelelően méretezett jó minőségű berendezések beépítésére törekszik. Nagy európai gyártók termékeivel dolgozunk, mely márkák már évtizedek óta bizonyítottak. Nálunk nem jöhet szóba átalakított, barkácsolt split klímaberendezés használata. Erre az ügyfeleink figyelmét igyekszünk minél többször felhívni!

Mobil hűtőkamráinkat szállítjuk vagy helyben telepítjük

Szállíthatóság

Fixen telepített hűtőkonténereink mellett szállítható megoldásokkal is dolgozunk. A felhasználás módja és a szállítás gyakorisága határozza meg az igényelt típust. Amennyiben évente egy- két alkalommal szállítja a konténert, úgy elegendő egy alvázkeretes daruzható vagy targoncázható kivitel. Ha minden napos szállítás szükséges, úgy ez esetben 10’, 20’ vagy 40’ méretű szabványos konténer vázszerkezetben gondolkodunk.

Referenciaképek

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek