For international markets we are offering the following two product ranges

Érlelőkamrák

Az érlelés nem új keletű tevékenység. Speciális berendezésekkel biztosítjuk, hogy a sonka sózást követően a megfelelő környezetben érlelődjön, vagy a szalámi és egyéb töltött termékek optimális kondíciók között érjék el megfelelő állagukat. Berendezéseink alkalmasak szárító és párásító funkcióra, amelyek a sajt vagy sertéshús érlelését vagy szárítását teszik lehetővé. Az érlelés folyamata alatt minden paraméter pontosan beállítható a digitálisan vezérelt mikroprocesszoros berendezésnek megfelelően. Az előre programozott munkafázis és megállás időtartama függ a termék mennyiségétől, és méretétől. Az érlelés során a levegő lentről felfelé áramlik, miután a speciális légkondicionálón átlép, ahol hőmérséklet és páratartalom adódik hozzá. A készülék rövid működési periódusokkal és hosszú leállási periódusokkal dolgozik, ezért a kamraszigetelésnek megfelelőnek kell lennie.

erlelokamrak_kep1_hover
erlelokamrak_kep2_hover

Opcióként az érlelő berendezésekhez válaszható frisslevegős légcserét végző berendezés, amely azt a célt szolgálja, hogy az érlelés alatt lévő termékek környezetébe szükség esetén friss levegőt juttassunk.

Referenciaképek

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek