For international markets we are offering the following two product ranges

Pékipari hűtők

Pékiparban tevékenykedő partnereink számára ajánljuk az alábbi megoldásainkat:

  • Sokkoló hűtők a legkisebb gasztronómiai sokkolóktól a több regálos kocsis sokkolókig, illetve spirál vagy szalagos sokkoló berendezések – a teljesítmény és gyártókapacitás függvényében.
  • Gyorslehűtők: bizonyos tésztaféléknek megfelelően gyors lehűtésre van szükségük. Ezt a gyorslehűtő berendezések biztosítják, amelyek 0 Cº alsó határral dolgoznak.
  • Kelesztés megszakítás hűtőberendezései: A kelesztés megszakításos eljárás lehetővé teszi, hogy a tészta kelt állapotában kerül lehűtésre, így a munkacsúcsok áthidalhatók, és mindig rendelkezésre fog állni a megfelelő mennyiségű előkelesztett tészta.
  • Készresütött áruk hűtőberendezései: A sütést követően a lehető leggyorsabban fagyasztott állapotba kerülnek a kemencemeleg termékek. Jellemzően jelentős hűtéstechnikai teljesítményt igényel.
  • Háttérhűtő kamrák a mélyhűtő kiviteltől a normál alapanyag hűtő kamrákig, tetszőleges méretben, a helytakarékossági és energetikai szempontokat is figyelembe véve.

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek