Pékiparban tevékenykedő partnereink számára ajánljuk az alábbi megoldásainkat:
- Sokkoló hűtők a legkisebb gasztronómiai sokkolóktól a több regálos kocsis sokkolókig, illetve spirál vagy szalagos sokkoló berendezések – a teljesítmény és gyártókapacitás függvényében.
- Gyorslehűtők: bizonyos tésztaféléknek megfelelően gyors lehűtésre van szükségük. Ezt a gyorslehűtő berendezések biztosítják, amelyek 0 Cº alsó határral dolgoznak.
- Kelesztés megszakítás hűtőberendezései: A kelesztés megszakításos eljárás lehetővé teszi, hogy a tészta kelt állapotában kerül lehűtésre, így a munkacsúcsok áthidalhatók, és mindig rendelkezésre fog állni a megfelelő mennyiségű előkelesztett tészta.
- Készresütött áruk hűtőberendezései: A sütést követően a lehető leggyorsabban fagyasztott állapotba kerülnek a kemencemeleg termékek. Jellemzően jelentős hűtéstechnikai teljesítményt igényel.
- Háttérhűtő kamrák a mélyhűtő kiviteltől a normál alapanyag hűtő kamrákig, tetszőleges méretben, a helytakarékossági és energetikai szempontokat is figyelembe véve.