For international markets we are offering the following two product ranges

Robbanásbiztos kamrák

Cégünk vállalja speciális kivitelű robbanásbiztos hűtő és mélyhűtő kamrák kivitelezését. Ezen kamrák különösen robbanásveszélyes kémiai termékek tárolására szolgálnak. A kamra minden fém alkatrésze EPH bekötéssel rendelkezik, a nagyobb biztonság érdekében. Az elpárologtató berendezés lehet statikus elven működő, amikor a hűtőkörnek nincs elektromosan működő eleme a kamrán belül. Így a ventillátort, mint kockázati tényezőt kiküszöböljük a kialakítás során. Ventillációs hűtési igény esetén ATEX minősítéssel rendelkező hűtőventillátorokat építünk be.

A vezérlés érzékelője robbanásbiztos ATEX tokozást kap, így az érzékelő egyedi kivitelű kialakítása szintén a biztonságot növeli. A kamratesten belüli világítást RB robbanásbiztos kivitelű speciális fényforrás biztosítja. Az aggregát egységet javasolt a veszélyes zónán kívülre telepíteni, mivel az aggregátok RB kivitele nem megoldható. A panelfalazatot javasolt PIR vagy ásványgyapot kivitelben készíteni, hogy a szakhatósági előírásoknak maradéktalanul megfeleljen.

Referenciaképek

További képek

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek