For international markets we are offering the following two product ranges

Virághűtők

Abban, hogy a virághűtő kamra a betárolt növényeknek megfelelő hőmérsékleti tartományban tartsa a kamra belső hőfokát. Az optimális páratartalmat a ventillációs elpárologtató berendezések biztosítják, így a növényeknek a megfelelő tárolási környezet biztosítható. Virághűtőink felszerelhetők egyéb opciókkal is. Ilyen opció lehet a fűtött kirakat üveg, amely a virághűtő kamrát nemcsak tárolási funkcióval látja el, hanem a betárolt növények egyben bemutathatóak is.

Az üveg mérete szinte tetszőleges lehet, így a virághűtő kamra egyik oldalfalát kirakat rendszerűre is ki lehet alakítani. További opció lehet az üvegajtó, amely vagy bejáratként funkcionál a virághűtő kamrába, vagy az eladótér felé önkiszolgálást tesz lehetővé. Az üvegajtók nyíló vagy toló kivitelben is készülhetnek. Az üvegek párásodását keretfűtéssel előzzük meg. Külön párásító berendezés beszerelésére is lehetőség van, így a betárolt növények számára – igénytől függően –magasabb páratartalom is biztosítható.

A virághűtő kamrák segítségével a vágott és cserepes növények hosszabb ideig eltarthatóak, megelőzhető azok elszíneződése illetve idő előtti nyílása, valamint a sziromhullás is késleltethető. A virágok ízléses bemutatását teszi lehetővé a különböző színhőmérsékletű fénycsövek használata, amely segítségével a növények a legmegfelelőbb színárnyalatban mutathatóak be.

A virághűtők egyedi gyártását jellemzően 2,5 m3 űrtartalom feletti méretekben vállaljuk.

Kapcsolatfelvétel

Ha szolgáltatásainkkal és termékeinkkel kapcsolatban kérdése merül fel, vagy szakértő tanácsra van szüksége, kérjük, keressen minket a lenti elérhetőségek bármelyikén.

Kérje ingyenes
árajánlatunkat!

Hétfőtől péntekig, 8:00 és 16:00 között várjuk hívását a következő telefonszámon:
+36 37 / 737-500

E-mailben minden napszakban elér minket a info@hutoepito.hu címen, de online árajánlat kérésére is van lehetőség.

Árajánlatot kérek