For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Aranyhordó Vendéglő

A Budai Várat ismét meghódítottuk: hűtőkamra építés az Aranyhordó Vendéglőben
2018 | Magyarország, Budapest

Visszatérő vendégek lettünk a Budai Várban, hiszen a korábbi munkáink mellett most az Aranyhordó Vendéglő megrendelését fogadtuk el, melyet örömmel és lelkiismerettel kezdtünk el megvalósítani. A Budai Várnegyed előkelő részén elhelyezkedő étterem egykor a király főpohárnokának rezidenciája volt. Az étterem alatt található pinceborozó a Budai Labirintus egyik ágából került kialakításra, így az egész helyet belengi a kézzel fogható történelem.

Ilyen történelmi környezetben mindig öröm munkát végezni, így a megkeresésre rögtön vállalkoztunk, hiszen a referencia érték mellett ismét egy olyan Megrendelőt ismerhettünk meg, aki magas szinten végzi a vendéglátás művészetét.

Természetesen egy ilyen konyhának jó minőségű és optimális helykihasználású berendezésekre van szüksége, a megrendelő ezért is választotta a Hűtőépítő Kft hűtőkamráit, mivel a tárolt alapanyagok állandó frissessége a jó minőség egyik fontos sarokpontja.

A munkát a már jól megszokott magabiztossággal, optimális ütemezéssel valósítottuk meg, a Megrendelő immáron használatba is vehette a normál tartományú hűtőkamrát.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz