For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Aquaword Hotel

Hűtőkamra szállítása az Aquaword Hotel részére
2019 | Magyarország, Budapest

Az Aquaworld Hotel Magyarország egyik legkeresettebb szállodája, számos hazai és nemzetközi díj birtokosa. Adottságait tekintve egyedülálló Magyarországon: 309 szoba, lakosztály, családi szobák és apartmanok internet-csatlakozással. Közel 1000 fős konferenciaközpont, 3 étterem, bár, keleties hangulatú wellness és fitneszrészleg, szórakoztatóközpont, több, mint 1000 parkolóhely, beltéri és kültéri játszóterek, 200 m2-es gyermek játszóház, a Bongo Kids Club, valamint közvetlen átjárás Európa egyik legnagyobb fedett vízi élményparkjába, az Aquaworld-be.

A komplexum területén 3 étterem és 3 bár található. A vendégek alkalomtól és hangulattól függően választhatnak a nagy befogadóképességű svédasztalos étterem és különterem, az elegáns àla carte étterem, a nyáron panorámás terasszal bővülő pub, a hallban található kávézó, illetve a szálloda fürdőjének bárja közül, amelyek a hazai és a nemzetközi konyha remekeit kínálják egész nap.

Az éttermek természetesen komoly háttérhűtő kapacitással rendelkeznek, hogy a friss és fagyasztott alapanyagok és élelmiszerek a lehető legjobb környezetben kerüljenek tárolásra. Cégünk a közelmúltban kapott felkérést a hűtőkapacitás növelésére, valamint a meglévő hűtőrendszerek felújítására, kibővítésére. A feladatot örömmel végeztük el, a szálloda immáron újabb hűtőkamrával és modernebb hűtőrendszerrel gyarapodott.



A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
Referenciakérés



Tekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágból



Vissza a referenciákhoz