For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Aquincum Hotel Budapest

Megújuló hűtéstechnika a Hotel Aquincum konyhájában
2019 | Magyarország, Budapest

Az Aquincum Hotel Budapest a város egyik legrégibb részén, Óbudán található, a Duna-parton, a híres Margitszigettel szemben, az Árpád-híd lábánál. A szálloda környékén hangulatos utcákat, borozókat és éttermeket is találunk, valamint a híres óbudai Főtér is a közelben helyezkedik el. A szálloda hatalmas saját parkkal is rendelkezik, mely kiváló helyszíne lehet kültéri rendezvényeknek is. Az elsősorban üzleti jellegű szálloda egyik legnagyobb vonzereje az otthonos környezet és a barátságos személyzet.

A Budai hegyekre is nyíló gyönyörű panorámájával, 310 vendégszobájával, éttermével és kávézójával, a 14 sokoldalúan berendezhető konferenciatermével és a méltán híres Aronia Spa fürdőjével, melynek termálvize egyenesen a Margitszigetről származik, a szálloda tökéletes kikapcsolódást nyújt pihenni vágyó és üzleti útra érkező vendégek számára egyaránt.

A megrendelő cégünket a komplett hűtőrendszer átvizsgálására, felújítására és hűtőkamra ajtók cseréjére kérte fel. A munka során a rendszer teljes átvizsgálásán túl számos fontos alkatrészt cserlétünk ki, mellyel a meglévő hűtéstechnika élettartamát jelentősen meghosszabbítottuk, a működését üzembiztosabbá tettük.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz