For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Jabil Circuit Magyarország Kft

Burn-in klímakamra szállítása a Jabil Circuit Magyarországnak
2018 | Magyarország, Tiszaújváros

Idén speciális projektekből nem szenvedünk hiányt, az év elején például rögtön beesett egy megrendelés a Jabil Circuit Magyarországtól egy speciális klímakamrára, melyben állandó 37°C-t kell tartani.

A Jabil Circuit Inc.-t 1966-ban alapították Detroitban. A vállalat kezdetben autóipari beszállítóként működött, tevékenységének körét az 1970-es években kezdte el növelni. A társaság jelenleg 28 országban több mint 100 gyáregységgel rendelkezik, a dolgozók száma meghaladja a 180 ezret.

A Jabil a világ első számú elektronikai vállalatainak beszállítója, vevőköre kiterjed a szórakoztató elektronika, a védelmi és légi ipar, az autóipar, üzleti és fizetési rendszerek, a számítógép és adattároló rendszerek, az ipari megoldások, az orvostechnika és berendezés gyártás, a számítástechnikai hálózati elemek, a távközlés, a „clean” környezettudatos technológia területekre.

Az elektronikai berendezések teszteléséhez volt szükség egy állandó hőmérsékletet tartó teszt kamrára, mely rendelkezik elektromos ventillációs fűtéssel, de frisslevegős hozzátáplálást is be kellett építenünk a kamrába. A zárt tesztkamrában a szakemberek olyan berendezések tesztelését végzik, melyek az állandó 37°C környezetben működnek optimálisan, illetve ilyen hőmérséklet mellett tesztelhető a készülékek tartós és üzembiztos működése.

Az optimális hőmérséklet eloszlás külön vevői kérés volt a műszaki egyeztetéseken, azaz a 37°C hőmérsékletnek konstans értéket kell képeznie a labor helyiségen belül.

Ezen feladat elvégzésével nem csak a hűtött laboratóriumi tesztkamrák között bizonyítottunk, hanem a tartós fűtött környezettel immáron ilyen speciális kivitelezéssel is rendelkezünk.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz