For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Continental Automotive Hungary Kft.

ISO14644 tisztaterek létesítése
2018 | Magyarország, Budapest

A tavalyi sikeres tisztatér építési projektet követően újabb megbízást kaptunk a Continental Automotive Hungary Kft-től, egy újabb tisztatér létesítésére. Az új szerkezet a tavalyi ISO7-es tisztatér kiegészítéseként épült meg. A kivitelezést úgy kellett megoldanunk, hogy a projekt végén a két tisztatér összenyitható legyen egy zsilip ajtóval.

A kivitelezést az elismert KleanLabs technológiával valósítottuk meg, melyben ismét nagy szerepet kapott a cégünk által gyártott anyagátadók beépítése. A tisztatéri anyagátadók most nitrogénes átöblítést is kaptak, így biztosítva azt a környezetet, mellyel a tisztatérben gyártott anyagok optimális körülmények között kezelhetőek és adhatóak át.

A projekt során a mostani ütemben is az általunk gyártott és minősítésekkel is rendelkező KleanLabs tisztatéri ajtókat építettük be, melyek a megfelelő zárás mellett elektromos reteszelés opcióval is rendelkeznek.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz