For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Dombori Beach – Donautica Hotel

Hűtőkamrák gyártása és telepítése a Donautica Hotel részére
2018 | Magyarország, Fadd-Dombori

A Dombori Beach Üdülőközpont teljes átalakításon esik át, így idén ősszel Donautica Étterem és Hotel néven nyit újra. A csodálatos környezetben lévő szálloda és rendezvényközpont részére a Hűtőépítő Kft gyártotta le és üzemelte be a vadonatúj konyhatechnológia részeként a modern hűtőkamrákat. A kivitelezés során normál és mélyhűtő berendezéseket egyaránt telepítettünk, így a szakosított és modern hűtőtárolás feltételei adottak.

A telepítés során figyelembe vettük a háttérhűtők optimális elrendezését. A kivitelezést úgy oldottuk meg, hogy az a séfek számára a legjobban kihasználható egységeket alkosson. A nagykonyhák számára rendkívül fontos, hogy az útvonalak és konyhai eszközök elrendezése oly módon legyen megalkotva, hogy az abban folyó gyors és hatékony munkavégzés feltételei adottak legyenek. A hűtőkamrák sem kivételek ez alól! Apróság ugyan, de mi figyelmet fordítunk arra is, hogy a kamrák ajtajai milyen irányban nyíljanak, vagy indokolt lehet-e azokat áthelyezni, vagy tolóajtókra cserélni a helytakarékos megoldásokat figyelembe véve. Ilyen tényező szintén a kamrák belső elrendezése, mely nagyon fontos tényezője a hűtött tárolásnak. Nem mindegy milyen polcrendszert használunk, hány szinten, és milyen magasra pakolunk. Az optimális tárolási hőmérséklet mellett a hely kihasználás és használhatóság a hűtő tárolás másik fontos alapvető pontja. Ha nem használjuk hatékonyan a háttér tárolókat, akkor akár az egész konyhaüzem rovására mehet, hiszen a hűtött áruk tárolása, előkészítése olyan csorbát szenved, mely az időveszteség mellett akár komoly energia veszteséggel is járhat.

Ezért is fontos, hogy a hűtők telepítését olyan szakcégre bízza, akik a gyakorlati tapasztalatukkal is segítségül lehetnek egy professzionális konyha kialakításában!A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz