For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Eurolife Healthcare Hungary

FFU rendszerű tisztatér építése
2021 | Magyarország, Gödöllő

A mumbai székhelyű Eurolife Healthcare intravénás infúziók, szemcseppek, injektálható és egyéb gyógyszerkészítmények gyártásával és forgalmazásával foglalkozik. Ügyfélköre több mint 12 ezer kórházat és idősek otthonát öleli fel, éves szinten 300 millió infúzió gyártásával piaci részesedése Indiában meghaladja a 30%-ot. A társaság megvásárolta a Teva intravénás infúziók gyártására szakosodott Gödöllőn található gyáregységét, melyben egy új laboratóriumi tisztatér kialakítására került sor.

A tisztatér kialakítását cégünk teljes körűen vállalta, melyben a tervezés mellett a kivitelezés is feladatunk volt. Az ISO7 és ISO8 terek megfelelő szellőztetését olyan költség- és energia hatékony rendszerrel oldottuk meg, mely lehetővé tette a tisztaterek optimális kialakítását. 

A tisztatéri szellőzést szabályozott FFU, azaz aktív ventillátoros szellőző egységekkel oldottuk meg, melyek csoportosan is vezérlehetők a helyiség igényei alapján. Egy központi PLC egység segítségével az FFU egységek ventilátor fordulatszámát, ezáltal a levegő áramlási sebességét, valamint a légcsere számát és a helyiség túlnyomását, hőmérsékletét is szabályozni tudjuk. 

A kivitelezett tisztatér megfelel a GMP rendszerek követelményeinek is, hiszen a KleanLabs tisztatéri falszerkezetünk légtömör zárást tesz lehetővé, míg a recirkulált tiszta levegő megfelelő munkakörnyezetet biztosít. 

A komplett tisztatéri rendszert akkreditált tanúsító intézet kvalifikálta „At rest” állapotában. Mind a légcsere számok, mind a levegő részecske száma túlteljesítette a szerződésben foglalt követelményeket, így a megrendelőnk egy kiválóan üzemeltethető tisztatéri rendszert vehetett át.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Gyógyszeripar / vegyipar iparágbólVissza a referenciákhoz