For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Fulmer GmbH

Nagy teljesítményű hűtőberendezések üzembe helyezése a Fulmer GmbH telephelyén
2018 | Magyarország, Dunavarsány

Újabb referenciával bővült a kivitelezéseink sora, ugyanis több kivitelezési projektet is sikeresen levezényeltünk a Fulmer GmbH dunavarsányi telephelyén. A méz készítésben európai szinten is komoly játékosnak mondható Fulmer GmbH termékei a legmenőbb londoni gourmand bolttól a legnagyobb olasz szupermarket-hálózatokig kaphatóak. A Dunavarsányból származó magyar akác-, hárs-, vegyes és egyéb virágmézek letarolták Európát és nagy büszkeségünkre mi is hozzá tudtuk tenni a szakértelmünket a kiváló minőségű termékeik előállításához.

A jellemzően kristályos állapotban érkező mézből a feldolgozóban saját, titkos, a méz értékeit megkímélő technológia – amire nagyon sok vetélytárs lenne kíváncsi – alkalmazásával varázsolnak kristálymentes, teljesen tiszta, csak nagyon sokára kristályosodó terméket, amit csak a megrendelés pillanatában töltenek üvegbe. A világpiacon ugyanis csak a tiszta, nem kristályos mézet lehet eladni, a becukrosodott terméket nem veszi meg senki – eltekintve néhány tájékozott vevőtől, olyanból pedig arrafelé is kevés van. Addig is rendkívül szigorú körülmények között tárolják a mézet, már a feldolgozás előtt is csak az üzemvezető nyithatja fel a már tesztelt tételeket, a feldolgozott mézeket pedig zárt tartályokban tárolják – egyszerre 450 tonna feldolgozott mézet tudnak tárolni. „A méz akkor a legjobb, amikor a méhek elkészítik, mi azon vagyunk, hogy ezen az állapoton a lehető legkevesebbet rongáljunk.”

Mint minden élelmiszeripari üzemben, a méz feldolgozása során is szükség van úgy normál hűtő tárolókra, mint fagyasztó egységekre. A mézzel kapcsolatos hűtési eljárásokkal a termék előállítása során és számos utókezelési műveletben találkozhatunk.

A cégünk által szállított hűtőberendezések első osztályú minőséget képviselnek, a méretezésük a megrendelő igényeinek megfelelően történt, így a legnagyobb nyári melegben is teljes kapacitással tud a termelő üzem működni, hiszen a háttérhűtési feladatokat kiválóan oldottuk meg. Külön öröm számunkra, hogy a Fulmer GmbH a berendezések tartós karbantartását is cégünkre bízta.

Forrás: Hvg.huA referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz