For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Debreceni Egyetem Belgyógyászati Klinika Transzplantációs Részleg

Hematológiai tisztateres kórtermek kialakítása
2018 | Magyarország, Debrecen

Az utóbbi időszak egyik legérdekesebb referencia munkáját hoztuk létre a Debreceni Egyetem Belgyógyászati Klinikáján. A tervezői kiírás és útmutatás alapján ISO-14644 tisztatéri megfelelőségű kórtermeket kellett megépítenünk, melyben a transzplantációt követően a betegek megfelelően tiszta és steril körülmények között lábadozhatnak.

Mivel a technológia önmagában is érdekes és egyedülálló, így örömmel vetettük bele magunkat az új kihívásba. Korábban kiviteleztünk tisztatereket a gyógyszeripar, az elektronikai ipar, autóipar részére, még kúpüzemet és kutató fejlesztő labort is építettünk, de kórházi kórtermeket most először építettünk tisztateres környezetként.

A projektet szigorú projektvezetői felügyelet alatt futtatunk, hiszen az első osztályú kivitelezés mellett a határidő is szorított bennünket. Mivel a tisztatérbe beépülő lényeges elemeket is mi gyártottuk, ezért fontos volt, hogy a belső gyártásunkat és a kivitelezést úgy hangoljuk össze, hogy semmilyen szinten ne szenvedjünk el felesleges késedelmet.

Az ajtókat tekintve a projekthez számos egy- és kétszárnyú KleanLabs® tisztatéri ajtót  szállítottunk, míg a tervezői anyagkiírás szerint a kórtermek ellátásához speciális kombi anyagátadó szekrényekre volt szükség, melyeket szintén a cégünk gyárt ún. KleanLabs® Ecobox típus jelöléssel.

A speciális tisztatéri kórterem kialakítása számos olyan falátvezetést igényel, mellyel egy hagyományos tisztatérben csak ritkán találkozunk, ilyenek például az orvosi gáz, oxigén, nitrogén valamint az infúziós vezeték oly módon történő átvezetése, hogy azt a legegyszerűbb legyen a falszerkezeten áthúzni.

A tisztatéri falakat sík felületű szendvics elemekkel kiviteleztük a KleanLabs technológia szerint, ahol a sarkokban íves alumínium profilokkal csökkentjük a szennyeződés előfordulását. A mennyezetbe integrált légtechnikai és világítás elemeket szakembereink a legprecízebb művelettel állították be, így a komplett tisztatéri szerkezet professzionális megjelenésével valóban megfelel a legmagasabb szintű GMP és ISO-14644 szabvány követelményeinek.

A projekt végén elismerő szavakat kaptunk a Megrendelő részéről, hiszen folyamatosan azon dolgoztunk, hogy ezen új referencia értékű munkát oly módon valósítsuk meg, hogy az a legmagasabb XXI. századi egészségügyi igényeknek is megfeleljen.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Egyéb iparágbólVissza a referenciákhoz