For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Hubertus Agráripari Bt. hűtőrendszer átvizsgálás és modernizálás

Hűtőrendszer fejlesztés a Terra Pannónia pásztói üzemében
2019 | Magyarország, Pásztó

A nagybereki Terra Pannóna Angus marhahús termékei méltán híresek a magyar és a külföldi piacokon egyaránt. A Hubertus Bt. a kilencvenes évek közepe óta tenyészt Angus marhákat és ahogy nőtt az állomány világossá vált, hogy gazdaságosabb, ha nem élve adják el az állatokat, hanem maguk dolgozzák fel a saját üzemükben.

Jelenleg ott tartanak, hogy a termőföldtől az asztalig a teljes vertikumot átfogják, minőségi – prémium kategóriás – terméket kínálva a vásárlóknak. A Terra Pannonia prémium minőségének kulcsa, hogy a hús kizárólag Angus marhából és közvetlenül a termelőtől származik. Vágás után 21 napig szárazon érlelve, mindenféle adalékanyag nélkül, esztétikus csomagolásban kerül a boltok polcaira.

Társaságunk a cég pásztói feldolgozó üzemének hűtőrendszerének átvizsgálásra és modernizálására kapott felkérést. A munka során a komplett rendszert átvizsgáltuk, a szükséges hűtőköri alkatrészeket cseréltük, szivárgási pontokat kerestünk, valamint új ipari hűtőrendszert szállítottunk számukra.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz