For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Hotel Novotel Budapest Centrum

Hűtőkamrák szállítása és beépítése
2017 | Magyarország, Budapest

A történelmi múltú Hotel Novotel Budapest Centrum részére szállítottunk és építettünk be hűtőkamrákat a közelmúltban. Az 1911-ben eredetileg Palace Szálló néven futó szállodát markáns hatású jellegzetes szecessziós homlokzata az egyik legismertebb budapesti épületté tette.

Örömmel vettük tehát a megkeresést, melyben a meglévő hűtőkapacitásuk bővítésére szolgáló hűtőkamrákat szeretnének építtetni. A nagy forgalmú konyhaüzem első osztályú és kiváló minőségű fogásokat készít, azonban a megnövekedett igények miatt a háttérhűtők bővítését kellett megcéloznunk.  A projekt keretein belül normál és mélyhűtő kamráink segítségével sikerült a megrendelő igényeinek és magas szintű elvárásainak megfelelnünk.

A hűtőberendezéseket a hatékony és jól bevált Tecumseh L’unite gyártó szériájából választottuk ki oly módon, hogy a nyári megemelkedő kondenzációs hőmérsékletet a berendezések optimális módon tudják kezelni, azaz a legnagyobb nyári kánikula se lehetetlenítse el a hűtőkamrák üzemeltetését.

A hűtőkamrákat gyors munkavégzéssel, kiváló minőségben adtuk át a Megrendelőnek, aki a megnövekedett hűtőkapacitást azonnal munkára is fogta, hiszen az alapanyagok kiváló minőségű tárolása az egyik fontos eleme az első osztályú vendéglátásnak.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz