For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Budai Kreatív Ház

Hűtőkamrát szállítottunk Budapest legújabb kulturális központjának, a Budai Kreatív Ház részére
2018 | Magyarország, Budapest

A Budán található egykori szivattyúház, későbbi Várkert Kioszk épületét Ybl Miklós tervezte. Az épület eredeti funkciója szerint a Királyi Palota vízellátását szolgálta, majd éteremmé és tánctérré alakították. A második világháborút nagyon megszenvedte az épület, komolyan megsérült egy bombatalálatban és egészen 1992-ig váratott a komolyabb felújítása, melyet követően kaszinóként működött, majd bezárt. Az épület most ismét megújult és a megnyitást követően új kulturális találkozópontként és rendezvény helyszínként üzemel tovább Budai Kreatív Ház néven.

Természetesen a vendéglátó helynek szüksége van modern hűtőberendezésekre, így a tulajdonosoknak a cégünk által kivitelezett hűtőkamrára esett a választásuk.

A cégünk által szállított nagykonyhai hűtőberendezés a legmodernebb szinten van felszerelve, így méltó partnere az épület új funkciójának.

A Budai Kreatív Ház vendégei a megújult teraszról és kertből élvezhetik Budapest világhírű panorámáját, valamint a változatos programok mellett kávézó, cukrászda és étterem is várja őket.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz