For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Örs vezér téri IKEA konyha felújítása

Hűtőkamrák kivitelezése az Örs Vezér téri IKEA-ban
2018 | Magyarország, Budapest

A 2018-as évben az egyik építési projektünk volt az Örs Vezér téri IKEA áruház konyhájának megújítása során a hűtőkamrák kivitelezése. A projekt során rozsdamentes acél hűtőkamrákat szállítottunk le, melyek falszerkezete kiemelkedően jó hőszigeteléssel rendelkezik. A hűtőkamrák külső oldalát Quintett alu lemezekkel burkoltuk, hogy megfelelő védelemmel rendelkezzenek a nagy igénybe vétel során.

A hűtőkamrákat és az előkészítőket IglooDoors IDH és IDS hűtőajtókkal szereltük fel, melyek számos esetben áttekintő üvegezéssel rendelkeznek.

Cégünk kivitelezésében készültek el a pozitív és negatív tartományú hűtőkamrák csakúgy, mint a hűtést igénylő előterek és az italhűtő hőszigetelt helyisége is.

A modern vendéglátás és alapanyag előkészítés során az IKEA is a legmagasabb sztenderdeket követi, ezért külön hűtött helyiségekben készítik elő a zöldséget, a húsárut és a halat is. Ezen hűtött előkészítőkből közvetlenül nyílnak a hűtőkamrák, így az alapanyagok a hűtőkamrából egyből az előkészítő asztalra kerülnek.

A legfrissebb alapanyagok tárolásához, előkészítéséhez és felhasználásához kiváló hátteret nyújtanak az általunk kivitelezett hűtők. A kivitelezéssel egyidejűleg az egyik legmodernebb konyha készült el az Örs Vezér téri IKEA számára.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Vendéglátás / konyhák iparágbólVissza a referenciákhoz