For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Audi Hungária Zrt

Jelenleg leginkább erre vagyunk büszkék: extrém klímakamra építése az AUDI Hungária Zrt-nek
2018 | Magyarország, Győr

Cégünk folyamatosan bővíti az újabb és újabb referencia értékű munkáit. Olyan ez, mint egy gyűjtemény: mindig bővül, mindig van egy újabb darabja és mindig van olyan ékes darab a gyűjteményben, amely a gyűjtő szívét leginkább büszkeséggel tölti el. Jelenleg ilyen számunka az AUDI Hungária Zrt megrendelésére megépített és kialakított speciális klímakamra egység.

A munkát megelőzően hosszú egyeztetések folytak arról, hogy pontosan milyen paramétereket tudjon az eszköz, milyen feltételeknek feleljen meg és milyen termékek vizsgálatát fogják a speciális laboratóriumi kamrában végezni. Az elvárások igen magas szintűek voltak, melyekre a legjobb tudásunk szerint próbáltunk meg válaszolni. Mindenképpen kellett ez a kis ékkő a gyűjteményünkbe, így a legmagasabb szinten kezeltük a projektet.

A megrendelés napjával egy fél éves kivitelezési és tesztelési fázis kezdődött meg. Az AUDI szándékai szerint a klímakamrával az extrém hőmérsékleti helyzetekben történő tesztelés lehetőségét kellett megteremteni oly módon, hogy a tesztelésre kerülő termékeket ne kelljen a gyárkapun kívülre vinni. A kamrában mind a szaharai, mint az északi sarki körülmények tesztelhetők, sőt arra is lehetőség adódik, hogy a két ciklus között gyors lehűtési vagy épp felfűtési körülményt biztosítsunk. Az extrém teszteken minden egyes tesztelt darab oly módon vizsgálható, hogy azok a Földön előforduló bármely környezetben helytálljanak a szériagyártást követően.

A klímakamra párásítása és szárító üzeme oly módon került megoldásra, hogy a hőmérséklet változtatásával párhuzamosan a páratartalom is szabályozhatóvá vált, így nem okoz gondot egy kis trópusi környezetből virtuálisan átgurulni az Északi-sark külső peremvidékére. Hóesést és esőt ugyan nem szimulálunk a kabinban, de minden mást igen. Korábban az AUDI a hasonló jellegű teszteket Ingolstadtban végezte. Azonban a győri gyáregység most egy ultramodern vizsgálólaborral is bővült, így a klímakamrában megkínzott alkatrészek és eszközök már helyben is gyorsan és pontosan vizsgálhatóak, mellyel a labormunka és a fejlesztések gyorsítása lett elérhető.

Nem véletlenül lett a teljes belső laborkapacitás lefoglalva, hiszen az évi 300 vizsgálati napon előre leprogramozott ciklusokkal tud üzemelni a klíma helyiség, többek között olyan program is lefuttatható, melyben az autót vagy alkatrészt 12 óra alatt +80 Celsius fokról és 80% páratartalomról -40 Celsius fokra hűtik le.

A Hűtőépítő Kft által végzett munka így lett tehát a referenciáink újabb ékköve, melyre méltán büszkék lehetünk, hiszen ismét olyan speciális berendezést kiviteleztünk, amelyből világszinten sem sok létezik.

Fotók: Audi Hungária Zrt.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Könnyűipar / gépjármű gyártás iparágbólVissza a referenciákhoz