For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Menzies Aviation Cargo Hungary

Kétterű hűtőkamra építése a BUD Cargo City-ben
2021 | Magyarország, Vecsés

A BUD Cargo City a légi teheráru-szállítási iparág számára professzionális környezetet és versenyképességet-, valamint regionális iparági kiemelt szerepet jelent. A 21 200 négyzetméteres raktárcsarnokból és irodai részből, valamint egy 11 650 négyzetméteres speditőr épületből álló légiáru-kezelő komplexum a cargo forgalom hatékony kiszolgálását teszi lehetővé, azáltal, hogy egy időben, egy helyen biztosítja a piaci szereplők együttműködését.

A logisztikai komplexumban a Menzies Aviation Cargo Hungary számára kiviteleztünk komplett kétterű logisztikai hűtő tároló kamrát, mely a piacon elérhető egyik legfejlettebb energiatakarékos hűtőrendszerrel épült meg. A projekt részeként komplett statikai- és hűtő kalorikus tervezési feladatot is elláttunk, így a munka a tervezésen és a kivitelezésen keresztül a kulcsrakész átadásig komplex feladatkört érintett.

A vevő részéről támasztott magas szintű technológiai- és minőségi elvárásoknak cégünk kiválóan megfelelt, melynek eredménye egy modern, átgondolt, valamint precízen kivitelezett hűtőtároló kamra.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Logisztika / szállítmányozás iparágbólVissza a referenciákhoz