For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

Nagisz Zrt – Derecskei Keltető

IglooDoors feldolgozó üzemi tolóajtók gyártása és beépítése
2018 | Magyarország, Derecske

A közelmúltban átadott derecskei keltetőüzem a cégünk által gyártott és beépített IglooDoors IDS60 ipari tolóajtókkal került megvalósításra.

A beruházás első ütemében egy 3 200 négyzetméter alapterületű új üzemrészt alakítottak ki, amelyben helyet kapott 14, egyenként 115 200 tojás kapacitású előkeltető gép és tíz 38 400, valamint négy 19 200 tojás kapacitású utókeltető gép is. A keltetőgépek mellet a legmodernebb tojásválogató, vakcinázó, illetve tároló és hűtő berendezéseket építették be, ami lehetővé teszi, hogy a vásárlói igényeket a lehető legjobb minőségben szolgálják ki.

Cégünk a megrendelést örömmel teljesítette, hiszen ismét egy modern élelmiszeripari üzem létrejöttét segítettük elő az általunk gyártott termékekkel. A saját gyártású tolóajtóink mellett a Cool It nevű német cég feldolgozó ipari nyílóajtóiból több mint 60 darabot építettünk be a projekt során.

Az IglooDoors ipari tolóajtók nagyméretű egyszárnyú kivitelben készültek, míg a Cool It üzemi nyílóajtók jellemzően egyszárnyú- és kétszárnyú kivitelben lettek leszállítva és kerültek a cégünk által beépítésre. A vállalásunkban foglalt szerződés szerint összesen több mint 80 db ajtót építettünk be, melyet határidőre és első osztályú minőségben teljesítettünk.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Élelmiszeripar iparágbólVissza a referenciákhoz