For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

UPS Healthcare Hungary Zrt

Nagy méretű hűtő tároló kialakítása az UPS telephelyén
2017 | Magyarország, Budaörs

Cégünk ismét megbízást kapott a UPS amerikai multinacionális logisztikai vállalattól egy nagy méretű hűtő tároló csarnok megépítésére. A UPS Healthcare Hungary a hazai gyógyszeripari- és egészségügyi logisztika vezető szereplője, ezért mindig referencia értékű munkát igyekszünk náluk megvalósítani. Mivel korábban már számos hasonló hűtő tárolót építettünk számukra, így a magas szintű elvárásokkal tisztában voltunk a projekt megkezdésekor.

A projekt keretein belül létrehoztunk egy több mint 5000 köbméter űrtartalmú hűtött csarnokot, melybe 2 db speciális hűtőházi nyílászárón keresztül lehet bejutni. Az 5 méter magas ajtók egyike egy automatikus mozgatású gépi tolóajtó, míg a másik ajtó egy speciális Dynaco D501 gyorskapu, mely a folyamatos árumozgatáshoz az egyik leghatékonyabb nyílászáró.

Külön feladat volt a hűtéstechnológia kivitelezése, mely a már jól ismert Bitzer Ecostar inverteres hűtőberendezés segítségével redundáns kivitelben oldunk meg.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Logisztika / szállítmányozás iparágbólVissza a referenciákhoz