For international markets we are offering the following two product ranges

Referenciák

NTG Gondrand

Logisztikai hűtő tároló építése az NTG Gondrand telephelyén
2021 | Magyarország, Budapest

Visszatérő partnerünk az NTG Gondrand Kft., akinek a kivitelezéseink mellett folyamatos szerviz szolgáltatást is nyújtunk. A cég történelmi gyökerekkel rendelkező, tradicionális svájci vállalatcsoport magyarországi tagjaként jött létre 1990-ben. Mára közepes méretű, független, nemzetközi hátterű logisztikai szolgáltató vállalattá váltak. Standard logisztikai szolgáltatások mellett prémium iparági logisztikai szolgáltatásokat egyaránt nyújtanak ügyfeleiknek. 

A hűtött logisztikai kapacitásuk bővítésére kérték fel cégünket az idei évben, melynek örömmel tettünk eleget. A kivitelezéssel egy nagyméretű magasraktári hűtő tárolót építettünk meg, mely belső hőmérséklete szigorúan szabályozott és folyamatosan ellenőrzött. A GMP szabványoknak is megfelelő kiváló hőmérséklet eloszlást fejlett PLC vezérléssel rendelkező komplex vezérlő szekrénnyel oldottuk meg, melynek fő eleme a Siemens LOGO! Plc vezérlő egység. 

A komplett hűtőberendezés redundáns rendszerrel került kivitelezésre. Bármely hiba esetén így 100% tartalék hűtőkapacitás áll rendelkezésre, mely a hűtő tárolást maximálisan biztonságossá teszi.A referenciához kontaktszemélyt is tudunk biztosítani, hogy Ön is meggyőződhessen a Hűtőépítő Kft. megbízható munkavégzéséről!
ReferenciakérésTekintse meg további referenciáinkat Logisztika / szállítmányozás iparágbólVissza a referenciákhoz